Γιάννης Καλλιάνος: Θα γίνω ο εφιάλτης τους – Δεν τα βάζω με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Νέο μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος χθες το βράδυ πήγε στο αεροδρόμιο να παραλάβει τον αδελφό του, Χρήστο, ο οποίος ήρθε από την Κύπρο για την κηδεία του πατέρα τους.

«Μόνο οι άνθρωποι που έχουν χάσει τον άνθρωπό τους μπορούν να κατανοήσουν πώς νιώθω εγώ τώρα. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και οι άνθρωποι που πήραν ελαφρά τη καρδία την περίπτωση του πατέρα μου θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη» τόνισε στον ALPHA, ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος πρόσθεσε πως «έχω όλα εκείνα τα στοιχεία, ηχητικά, sms, συνομιλίες και θα δοθούν όλα στη Δικαιοσύνη». Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «δεν τα βάζω με κανέναν Άδωνι Γεωργιάδη, με κανέναν υπουργό και με κανένα ΕΣΥ. Τα βάζω με συγκεκριμένους ανθρώπους: ο διοικητής, ο υποδιοικητής και ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής μου έλεγαν ότι όλα είναι καλά».

Ο κ. Καλλιάνος υποστήριξε ότι «θα γίνω ο εφιάλτης τους για να μάθουν το ύφος αυτό, την έπαρση και την ημιμάθεια να μην τα «χρησιμοποιήσουν» και σε άλλους ασθενείς».

«Το ΕΣΥ δεν χρειάζεται άσχετους γιατρούς» τόνισε και πρόσθεσε ότι «για την ψυχή και την τιμή του πατέρα μου θα το πάω μέχρι τέλους, θα τους κοιτάξω στα μάτια στο Δικαστήριο».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ