Netflix: Ανανεωμένο το Τop10 στην Ελλάδα – Αυτή η σειρά κατέκτησε την κορυφή – ΒΙΝΤΕΟ

Τα καταστήματα εστίασης λειτουργούν πλέον κανονικά στη χώρα μας και έτσι το απόγευμα της Παρασκευής και όλο το Σαββατοκύριακο, ο κόσμος αναμένεται να βγει από το σπίτι, που είναι κλεισμένος τόσο καιρό και να διασκεδάσει. Όμως και πάλι στις 11 το βράδυ θα πρέπει να έχει επιστρέψει.

Τότε πιάνει “δουλειά” το Netflix. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της και έχουμε πάντα κάτι νέο να δούμε. Το Top10 στην Ελλάδα έχει αλλάξει πλήρως τις τελευταίες ημέρες. Την κορυφή κατέκτησε η σειρά θρίλερ “Ο Αθώος”, η οποία βασισμένη στο μπεστ σέλερ του Χάρλαν Κομπέν. Στη 2η θέση βρίσκεται η νέα σειρά φαντασίας του Netflix, “Σκιές και Οστά”, η οποία είναι η τηλεοπτική μεταφορά των διάσημων best-seller βιβλίων του “Grishaverse”. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η σειρά “Deadly Class”, η οποία είναι η τηλεοπτική μεταφορά των κόμικ του συγγραφέα Rick Remender. Τη δημιουργία της σειράς είχαν αναλάβει οι αδερφοί Joe και Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame).

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Το ερπετό

Το ’70, ο αδίστακτος δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ βάζει στο στόχαστρό του ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Ασία. Βασισμένο σε σοκαριστικά αληθινά γεγονότα.

9. The Blacklist

Ένας πανέξυπνος φυγάς παραδίδεται και προσφέρεται να βοηθήσει το FBI να συλλάβει άλλους κακοποιούς, μόνο αν η νεοσύλλεκτη αναλύτρια Ελίζαμπεθ Κιν γίνει συνεργάτης του.

8. Όσα Ψιθυρίζει το Σκοτάδι

Μια νέα γυναίκα ανακαλύπτει ότι τόσο ο άντρας της όσο και το νέο τους σπίτι κρύβουν μοχθηρά μυστικά, όταν αφήνουν το Μανχάταν και μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη.

7. The Last Kingdom

Καθώς ο Άλφρεντ ο Μέγας υπερασπίζεται το βασίλειο από Σκανδιναβούς επιδρομείς, ο Ούτρεντ, γεννημένος Σάξονας και μεγαλωμένος από Βίκινγκς, αναζητά όσα του ανήκουν.

6. Sexify

Για να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για σεξ και να κερδίσουν σε έναν διαγωνισμό, μια άβγαλτη φοιτήτρια και οι φίλες της πρέπει να ανακαλύψουν τον τρομακτικό κόσμο του σεξ.

5. G.I. Joe: Retaliation

Σ’ αυτό το γεμάτο δράση σίκουελ του “G.I. Joe: Η Γέννηση της Cobra”, η κορυφαία αντιτρομοκρατική ομάδα πέφτει θύμα σκευωρίας και κατηγορείται για προδοσία από τον Ζάρταν.

4. Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών

Η Αποκάλυψη των ρομπότ βάζει φρένο στο οδικό ταξίδι τους σε όλη τη χώρα. Είναι στο χέρι των Μίτσελ, της πιο παράξενης οικογένειας στον κόσμο, να σώσει την ανθρωπότητα.

3. Deadly Class

Τη δεκαετία του ’80 στο Σαν Φρανσίσκο, ένας άστεγος έφηβος γίνεται δεκτός σε ένα ιστορικό ιδιωτικό σχολείο όπου παιδιά εγκληματιών εκπαιδεύονται στις “θανάσιμες τέχνες”.

2. Σκιές και Οστά

Σκοτεινές δυνάμεις συνωμοτούν ενάντια στην ορφανή χαρτογράφο Αλίνα Στάρκοφ όταν εξαπολύει μια απερίγραπτη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του διαλυμένου κόσμου της.

1. Ο Αθώος

Ένας ακούσιος φόνος οδηγεί έναν άντρα σε έναν σκοτεινό ιστό ίντριγκας και φόνων. Μόλις βρίσκει την αγάπη και την ελευθερία, ένα τηλεφώνημα επαναφέρει τον εφιάλτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ