Ναταλία Γερμανού: Έτσι σχολίασε τον εκνευρισμό του Θάνου Καλλίρη με το “Chart Show”

Tις δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη σχετικά με το «Chart Show» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να κάνει ακόμη μια βραδινή εκπομπή.

«Είναι από τις καλύτερες χρονιές που έχω περάσει. Η παρέα είναι καταπληκτική, τα παιδιά φανταστικά. Αν με ρωτάτε ένα βραδινό με συνεντεύξεις θα το έκανα. Όχι αυτή τη σεζόν. Από την επόμενη και προς τα μέσα και μετά» δήλωσε  η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στην κάμερα του «Breakfast@star».

Σχετικά με την πρεμιέρα του «Chart Show», που η ίδια παρουσίαζε στο παρελθόν, αλλά και τον εκνευρισμό του Θάνου Καλλίρη, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Το απολαμβάνω όπως και όταν το παρουσίαζα. Η Δέσποινα είναι πάρα πολύ καλή. Το δικαιολογώ το παράπονο του Θάνου Καλλίρη, γιατί πιστεύω ότι ο Καλλίρης, ο Μπίγαλης, ο Δάντης, ο Λιβιεράτος και άλλοι, ήταν άτομα που στιγμάτισαν τα 90s. Όμως η εξήγηση που έδωσαν οι άνθρωποι της παραγωγής ίσως εξηγεί κάποια πράγματα».

Η ίδια ανέφερε πάντως ότι θα ήθελε να βρεθεί ως καλεσμένη στο «Chart Show».

Σημειώνεται ότι με αφορμή την πρεμιέρα του Chart Show στις 12 Μαρτίου, είχαν ακουστεί παράπονα και διάφορα αρνητικά σχόλια για την κατάταξη αλλά και την επιλογή τραγουδιών που εμφανίστηκαν στη σχετική λίστα της εκπομπής τότε.

Ο Θάνος Καλλίρης κατά τη διάρκεια του σόου έκανε δύο οργισμένες αναρτήσεις στα social media, κάνοντας λόγο για αποκλεισμό τραγουδιών, τόσο δικών του, όσο και άλλων συναδέλφων του.

Έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Βλέπω #chartshow με διάφορα 90s τραγούδια. Από ΟΛΑ τα ρεπερτόρια. Οκ. Καλά (& Κακά Κορίτσια;;;) κι αγαπημένα και κάποια όντως τεράστιες επιτυχίες. Αναρωτιέμαι, όμως αν τα «αγάπη καλοκαιρινή», «το νου σου κύριε οδηγέ», «γιορτάζω», κάποιο καλοκαίρι», «όχι το μωρό μου», «Μικρή μου μέλισσα», «Σκόνη και θρύψαλα», «Δακτυλικά αποτυπώματα» έγιναν διαχρονικές επιτυχιάρες στην Κίνα. Ή σε κάποιο άλλο σύμπαν. Ή μόνο στο μυαλό μου. Ντροπή.

Στο προηγούμενο πάντως σόου (που δεν ήταν κατά το δοκούν κάποιας εταιρίας ή κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων) ήταν διαφορετικά. Θα μπορούσαν έστω να ξεχωρίσουν τα ρεπερτόρια σε Λαϊκό, έντεχνο, ποπ κλπ. Λύπη και θυμός. Ε όχι ρε γα@@το δεν το δέχομαι».

Στη δεύτερη ανάρτησή του σημείωσε: «Από τα νεύρα μου ξέχασα να γράψω το «μπαμ και κάτω» και το «Δικός σου για πάντα» και δεν ξέρω πόσα ξεχνάω επειδή θόλωσα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ