My Style Rocks: Άγριος καβγάς για Emilia και Σελένη – Ξέσπασε σε κλάματα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks, με τις “φίλες” Σελένη Φωτιάδη και Emilia Vodos να ανεβάζουν τους τόνους.

Το επεισόδιο από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ που προβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16/6, ήταν εκρηκτικό.

Οι δυο παίκτριες είχαν προφανώς μια κόντρα στα παρασκήνια, η οποία μεταφέρθηκε και μπροστά στις κάμερες. Η Σελένη Φωτιάδη μετά την εμφάνισή της αποκάλυψε στην κριτική επιτροπή πως νιώθει μόνη, λέγοντας πως η «παρέα έχει μπει σε δεύτερη μοίρα διότι είναι εστιασμένη στον διαγωνισμό».

«Εξακολουθώ να αισθάνομαι μόνη μου, δεν αισθάνθηκα ποτέ ιδιαίτερα κοντά με άτομα. Αυτή είναι η ουσία και η πραγματικότητα. Γιατί είμαι εγώ πολύπλοκος άνθρωπος, θέλω πολύ συγκεκριμένα πράγματα από τους άλλους, θέλουν και αυτοί από μένα οπότε αυτό είναι έτσι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια του My Style Rocks, χωρίς να κατονομάσει την Emilia, παρότι την “φωτογράφισε”.

«Στεναχωριέμαι και ίσως προσβάλλομαι διότι εγώ ήρθα κοντά σε αυτό το παιχνίδι με κοπέλες, τις εμπιστεύθηκα, τις έχω βάλει σε πιο προσωπικές μου στιγμές, τις έχω καλέσει σε πολλά τραπέζια με δικούς μου ανθρώπους. Όταν λες κάποια παραπάνω πράγματα με ορισμένους ανθρώπους, προσωπικά, δεδομένα ίσως, τους βάζεις στο σπίτι σου, τους νιώθω κοντά μου εγώ αυτούς τους ανθρώπους. Μπορεί να μην τις αποκαλώ φίλες φίλες αλλά είναι άνθρωποι που θα ήθελα να αποκτήσουμε μια φιλία. Και τώρα ακούω ξαφνικά μια Σελένη να λέει πως δεν ένιωσε καμία φιλία. Απλά εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ, μάλλον το έζησα μόνη μου ή το έζησα μόνο με την Βάσω. Θα δείξει η ιστορία» απάντησε η Emilia Vodos.

Ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσα στις δυο παίκτριες του My Style Rocks. Η Emilia άρχιζε να φωνάζει στην Σελένη, που άρχισε να κλαίει λέγοντας πως έχει κουραστεί να δέχεται προσβολές και πως νιώθει προδομένη.

My Style Rocks: “Λύγισε” η Ηλιάνα με τον τσακωμό της Σελένης με την Emilia

Ο άγριος καβγάς προκάλεσε αναστάτωση στο πλατό. Οι κριτές «πάγωσαν», με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να δακρύζει, βλέποντας την Σελένη να κλαίει.

«Δεν μπορώ να κλαίνε”, είπε το μοντέλο και κριτής. «Εγώ κλαίω γιατί κλαίει η Σελένη, γιατί είμαστε στον τελικό, γιατί έχετε πιεστεί και έχετε περάσει πολλά, στεναχωριέμαι πολύ να σας βλέπω να μαλώνετε, να ζείτε κάποιες καταστάσεις πολύ πιο βαθιά από όσο θα έπρεπε, σε έναν διαγωνισμό που είναι για ρούχα» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ