Μουντιάλ: Η λύση που έδωσε ο ΑΝΤ1 και οι αλλαγές στο πρόγραμμα – Πάνω από 300 ώρες ποδοσφαιρικού περιεχομένου στο ΑΝΤ1+

Όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 θα μεταδοθούν τελικά παράλληλα σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στην πλατφόρμα. Ο Όμιλος με γρήγορα αντανακλαστικά αντιμετώπισε τα τεχνικά προβλήματα και αποφάσισε να αλλάξει όλο το πρόγραμμα του σταθμού. Το κανάλι κάνει λόγο για γενναία απόφαση καθώς μεταβάλλονται όλα, συνολικά, τα προγράμματα.

Μουντιάλ 2022: Στο ελεύθερο κανάλι του ANT1 το Σενεγάλη-Ολλανδία

Σημειώνεται δε από τον σταθμό του Αμαρουσίου, πως ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επένδυσε πολλά εκατομμύρια ευρώ από ιδιωτικά κεφάλαια για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μουντιάλ Κατάρ 2022, που είναι το ακριβότερο αθλητικό προϊόν αλλά και το ακριβότερο στην ιστορία της διοργάνωσης (250 δισ.) και τονίζεται πως η διαδρομή του ΑΝΤ1, όλα τα χρόνια λειτουργίας του, έχει δείξει ότι ήταν παρών και δίπλα στους τηλεθεατές, ακούγοντας και κατανοώντας τις ανάγκες τους. Παρουσιάστηκε ένα τεχνικό πρόβλημα και φρόντισε αμέσως να δώσει λύση, όπως λένε.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Group CEO, το κανάλι προέβη στις δραστικές αλλαγές για να μην λείψει καμία στιγμή του Μουντιάλ από τους τηλεθεατές και χρήστες.

Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση του ΑΝΤ1, σε όσους συνδρομητές είχαν αποκτήσει την προσφορά του Μουντιάλ για τον ANT1+ προσφέρθηκαν επιπλέον 3 μήνες δωρεάν. Με μόλις 2,22 ευρώ/μήνα, όσο δηλαδή κοστίζει ένας καφές, όλοι όσοι επέλεξαν την προσφορά των 6 μηνών λαμβάνουν αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Ενδεικτικό είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες από το κανάλι και μετά την εκδήλωση των τεχνικών ζητημάτων, χιλιάδες συνδρομητές “μπήκαν” στην πλατφόρμα.

Προβλήματα στη μετάδοση παγκοσμίως

Αντίστοιχα τεχνικά προβλήματα, όπως αναφέρουν στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, έχουν επηρεάσει τεράστια δίκτυα και πλατφόρμες σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού όπως το EURO 2022 OPTUS στην Αυστραλία, αλλά και το δίκτυο FOX στις ΗΠΑ.

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου των ΗΠΑ κατέκριναν το FOX Sports, η οποία έχει τα μοναδικά αγγλόφωνα δικαιώματα στις ΗΠΑ, για την κάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τη διακοπή του live τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά.

Στην περίπτωση του ΑΝΤ1+, όπως σημειώνουν από το κανάλι του Αμαρουσίου, μια σειρά τεχνικών προβλημάτων που οφείλονται στην εταιρεία του εξωτερικού που έχει αναλάβει το development, δεν επέτρεψαν την ομαλή μετάδοση των αγώνων από την streaming πλατφόρμα.

300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου ποδοσφαιρικού προγράμματος

Το ΑΝΤ1+, εκτός από τους αγώνες, προσφέρει πάνω από 300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου ποδοσφαιρικού προγράμματος. Μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA, που καλύπτουν όλους τους σημαντικούς χαρακτήρες και στιγμές της διοργάνωσης, με όλη την ιστορία των Μουντιάλ από το 1966 μέχρι σήμερα.

Αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022™️. Μοναδικό περιεχόμενο που εστιάζει στους μεγάλους άσσους των Παγκοσμίων Κυπέλλων, όπως ο Πελέ, ο Μπεκενμπάουερ, ο Μαραντόνα, ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο και ο Μέσι.

Το διεθνές ποδοσφαιρικό περιεχόμενο πλαισιώνουν νέες αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές, ειδικά διαμορφωμένες για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, όπως το «Football Stories», με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη να ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, μεταφέροντας την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε τόπου μέσα από τα μάτια των αληθινών πρωταγωνιστών. Μια νέα συγκλονιστική σειρά ντοκιμαντέρ του Vice Greece για τις γυναίκες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο για τα άτομα με αναπηρία, τις Ελληνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, αλλά και τους Έλληνες διεθνείς των Μουντιάλ.

Τι άλλο μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στον ANT1+

Πέρα από όλο το πρόγραμμα (σειρές, εκπομπές, σόου) και την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1, οι συνδρομητές μπορούν να δουν ντοκιμαντέρ και πλούσιο παιδικό περιεχόμενο. Επίσης μπορούν να δουν το αγαπημένο τους  πρόγραμμα στο smartphone, στο laptop /υπολογιστή και το tablet.

  • «ΣΕΡΡΕΣ», του Γιώργου Καπουτζίδη που αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς.
  • Η σειρά «ΓΕΦΥΡΑ», το εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, που αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «BRON/BROEN», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, ενώ έχει ήδη προσαρμοστεί σε 6 χώρες.
  • Το «Super Influencer», το πρώτο ντοκιμαντέρ reality που παρουσίασε τη ζωή 6 ξεχωριστών Ελλήνων influencers πίσω από τα φίλτρα των social media με εκατομμύρια ακολούθους.
  • Το «Τhe Friend», της Φωτεινής Αθερίδου, μια κωμική και ταυτόχρονα δραματική σειρά, όπου ο Γιώργος Χρυσοστόμου ενσαρκώνει μια συναρπαστική περσόνα στον πιο ανατρεπτικό ρόλο της καριέρας του.
  • Επιπλέον, τον Δεκέμβριο έρχεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με», βασισμένο σε ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά best seller από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
  • Tο «FAITH», ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, μουσικό ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.
  • Αρχές του 2023 θα κάνει πρεμιέρα και η «Ζωή», μια απίστευτη ιστορία που συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα με την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη.

Ακόμη, το ΑΝΤ1+ προσφέρει εκατοντάδες ταινίες και αποκλειστικές ξένες σειρές όπως τo Dr. Death με τους Κρίστιαν Σλέιτερ και Άλεκ Μπόλντουιν, την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του Babylon Berlin, την υποψήφια για Emmy Καλύτερης Διεθνούς Σειράς, Isabel, για την ζωή και τα πάθη της Ισαμπέλ Αλιέντε. Ακόμη, τον Πάνο Μουζουράκη σε ρόλο έκπληξη Ρώσου μαφιόζου στο Nasdrovia.

Μια πλούσια βιβλιοθήκη από πολυαγαπημένες κλασικές και σύγχρονες σειρές όπως The Victim, Battlestar galactica, 30 Rock, Gangs of London, House, New Amsterdam, Velvet, Knight rider, Miami Vice Romulus, Manhunt και πολλά άλλα. Επίσης, υπάρχουν πολλές επιλογές στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο σε αποκλειστικότητα, με ταινίες όπως:

  1. Ο Ράφτης,
  2. Ο Άνθρωπος του Θεού,
  3. Σμύρνη μου αγαπημένη.

Μια τεράστια επιλογή από ελληνικές ταινίες: Ρόζα της Σμύρνης, Μικρά Αγγλία, Νοτιάς, Το τελευταίο σημείωμα, Φαντασία. Ταινίες πολυβραβευμένες που έσπασαν το box office: οι Οσκαρικές Dallas buyers club, Jackie, Manchester by the sea, Philomena, La Grande belezza.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ