Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι ο άνθρωπός μου» – Η πρόταση γάμου στον αέρα

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της δέχτηκε μία έκπληξη από τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος εκτός από κολλητός της είναι και ο παραγωγός της εκπομπής της.

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης της έστειλε συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας τους αλλά και ένα βίντεο με ευχές και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ανάμεσα σε λυγμούς μίλησε για τον ισχυρό δεσμό που υπάρχει ανάμεσά τους.

«Πέρα από το επαγγελματικό, ο Νίκος (Κοκλώνης) για εμένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, έχω ταλαιπωρηθεί με τα θέματα της προσωπικής μου ζωής, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές όταν νοσηλεύτηκα και δεν το ήξερε κανείς, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου. Νιώθω από τότε που τον γνώρισα ότι έχω έναν φύλακα άγγελο που ό,τι και να μου συμβεί είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Ό,τι ώρα και να είναι αυτή, ακόμη και με τα πόδια θα πάω να τον βρω. Δεν έχουν σημασία ούτε η επιτυχία, ούτε τα χρήματα. Επειδή νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή, εννοώ ότι έχω την οικογένειά μου αλλά δεν έχω ένα σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα, μπορεί να έρθει μελλοντικά, είναι ο άνθρωπός μου» είπε κλαίγοντας η Κατερίνα Καινούργιου η οποία υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου χωρίς να χρειαστεί να διαβάσει κανέναν όρο.

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακάλυψε ότι πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα

 

«Εννοείται πως θα το ανανεώσω και με λιγότερα και ό,τι θες. Πού υπογράφω; Ό,τι και να μου πει ο Νίκος θα πω ναι. Υπογράφω τώρα. Για όσα χρόνια θέλεις θα είμαι μαζί σου. Ό,τι μου πεις εσύ θα κάνουμε. Σ’ αγαπώ πολύ» σημείωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.
Στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος δεν μπόρεσε επίσης να κρύψει τη συγκίνησή του. Μάλιστα έκανε στον αέρα πρόταση γάμου στην Κατερίνα Καινούργιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ