MasterChef: Ποιος έχει την υψηλότερη βαθμολογία – Το «Βατερλώ» με την ολαντέζ – Χαμός στο Twitter – ΦΩΤΟ

Με γοργά βήματα προχωρά ο διαγωνισμός μαγειρικής προς την τελική ευθείας για την ανάδειξη του νέου Έλληνα MasterChef που θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000€.

Στη δεύτερη ημέρα των ημιτελικών οι παίκτες θα δοκιμάζονταν σε δύο δοκιμασίες για να συγκεντρώσουν ξανά βαθμούς και να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Η βαθμολογία σε πρώτη φάση είχε διαμορφωθεί ως εξής:

-Πάνος 37,5

-Ελπίδα 37

-Καλλιόπη 32,5

-Νικήτας 26,5

Οι κριτές καλωσόρισαν αρχικά τον Νίκο Θωμά για τη γνωστή και μη εξαιρετέα δοκιμασία του Follow The Chef στην οποία οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του σεφ και χωρίς να έχουν στα χέρια τους τη συνταγή ή να κάνουν ερωτήσεις, πρέπει να αντιγράψουν με ακρίβεια το πιάτο που θα τους δείξει.

«Σημαντική υποσημείωση, δεν ρωτάτε δεν γυρνάει προς τα πίσω. Ό,τι ακούσετε ό,τι καταλάβετε εκείνη την ώρα. Προσπαθήστε να συμβαδίσετε με τον σεφ, γιατι αλλιώς χαθήκατε», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Ποιο είναι το ζητούμενο; Ένα πιάτο όσο πιο κοντά σε αυτό που θα έχει ο Νίκος Θωμάς δίπλα του» σημείωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους σε μία δοκιμασία που δεν ενθουσίασε τους τουιτεράδες. Τη βρήκαν χαλαρή και βαρετή που λίγο έλειψε να κοιμηθούν…

Πάντως οι φιναλίστ όσο απλή κι αν ήταν η πρόκληση τα βρήκαν σκούρα, τόσο πολύ που όλοι θαλάσσωσαν τη σάλτσα ολλαντέζ, μία ομολογουμένως εύκολη παρασκευή ειδικά για το επίπεδό τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ