MasterChef – Ηλίας Κιαζόλι: Τι είπε για το φημολογούμενο φλερτ με τη Μαρία – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε μέσω skype, ο Ηλίας Κιαζόλι αποκαλύπτοντας τα παρασκήνια από τη συμμετοχή του στο MasterChef, αλλά και σχολιάζοντας όσα γράφονται για το φλερτ του με την συμπαίκτριά του. Όπως εξήγησε ο ίδιος, βρίσκεται στο Λονδίνο εξαιτίας της καραντίνας καθώς ταξίδεψε για να συναντήσει τους κολλητούς του και έμεινε εκεί μέχρι να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του Masterchef, μίλησε για το ριάλιτι μαγειρικής , τους συμπαίκτες του, τα σχέδια του για μετά το παιχνίδι αλλά και την προσωπική του ζωή.

Η φιλία με τη Μαριάννα και το φημολογούμενο φλερτ με τη Μαρία

«Με τη Μαριάννα κάναμε παρέα και θα κάνουμε σίγουρα όταν βγει από το σπίτι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε ακριβώς στο χθεσινό επεισόδιο. Τρελά πράγματα, δεν ξέρω τι γίνεται. Η μία με υποστηρίζει, η άλλη με βρίζει. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει η Μαρία, είναι ένα νέο κορίτσι 20 χρονών. Σίγουρα δεν έχει καταλάβει πως έχει βγάλει αυτό τον εαυτό. Είναι δύσκολο εκεί μέσα, σε μερικά σημεία τη δικαιολογώ… Μικρούλα είναι! Και στο σπίτι είναι ακριβώς το ίδιο! Ο Μπέλλος είναι πιο ήπιων τόνων, δεν ασχολείται και την αφήνει να κάνει ότι θέλει» είπε ο Ηλίας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε φλερτ με τη Μαρία πριν εκεί τα φτιάξει με τον Δημήτρη Μπέλλο.

Τα επαγγελματικά του σχέδια

Ο πρώην παίκτης του Masterchef ρωτήθηκε αν θα ταξιδέψει στην Αμερική, όπως του είχε προτείνει η Μαριάννα. «Στην περίπτωση που δεν πετύχω στην Ελλάδα κσι δεν πραγματοποιήσω αυτά τα όνειρα που έχω στο μυαλό μου, σίγουρα θα φύγω για Αμερική ή Καναδά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης, ότι «ο κόσμος έχει καταλάβει ποιος είναι ο Γιώργος και έχει αρχίσει και τον υποστηρίζει. Ο Κώστας είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας και όταν ήμουν στον διαγωνισμό αναρωτιόμουν τι λάθη έκανε και δεν έβγαινε μπροστά με τα καλύτερα πιάτα. Νικητής θα είναι ο Κώστας ή ο Γιώργος».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Ηλίας Κιαζόλι επισήμανε ότι είναι σε σχέση με μία κοπέλα, με την οποία είχαν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις μετά το παιχνίδι αλλά τα ξαναβρήκαν.« Η κοπέλα μου είναι από τη Λιθουανία. Μόλις κλείσουμε θα βάλω skype να κάνουμε αγκαλίτσες!» ανέφερε ο Ηλίας.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ