Masterchef – Ηλίας Κιαζόλι: Για ποιο λόγο δεν επέλεξε αντίπαλο – Τι είπε για τη Μαρία και τον Μπέλλο – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μίλησε ο Ηλίας Κιαζόλι, μετά την οριστική του αποχώρηση από το Masterchef. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής εξήγησε τον λόγο που δεν έπαιξε στρατηγικά και δεν επέλεξε αντίπαλο κάποιον αδύναμο παίκτη, αλλά αντίθετα προκάλεσε όλους τους πρώην συμπαίκτες του να διαγωνιστούν μαζί του αλλά και για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη.

«Το μόνο που με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή ήταν απλά να κάνω αυτό που ήταν στο μυαλό μου. Θεώρησα πως ήταν όντως άδικο να διαλέξω κάποιον από τον εξώστη κατάμουτρα και να του πω “εσύ φεύγεις, εγώ μπαίνω”. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Και μέχρι εκεί που είχα φτάσει ήμουν πάρα πολύ καλά. Από την αρχή, πριν βγω, ήθελα να φτάσω μέχρι το τέλος. Αλλά από τη στιγμή που βγήκα, δεν ήταν το ζητούμενο να ξαναμπώ και να διεκδικήσω το έπαθλο. Ήθελα να το πάω πιο χαλαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κιαζόλι.

«Δεν περίμενα να κατέβει ο Δημήτρης. Με τον Δημήτρη κάναμε παρέα από την αρχή και μέχρι που έφυγα από το παιχνίδι. Τα πηγαίναμε μια χαρά. Τώρα που είδα χθες το επεισόδιο έλεγε πως δε με συμπαθεί. Δεν ξέρω γιατί. Πάντα μερικές φορές λέμε μερικά πράγματα πάνω στα νευρά μας» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μπέλλο και την απόφασή του να αναμετρηθεί μαζί του ρισκάροντας με αυτό τον τρόπο την παραμονή του στον διαγωνισμό, αλλά και στην αντιπαλότητα που έβγαλε απέναντί του. «Ήταν η ένταση της στιγμής αλλά μπορεί να ειπώθηκαν πράγματα όταν έλειπα από το παιχνίδι. Από τη στιγμή που στο παιχνίδι μιλούσαμε και κάναμε παρέα, δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη μετά. Πιο πάνω από τον έρωτα και τη μαγειρική είναι η φιλία. Ο έρωτας πάει και έρχεται και πολλές φορές μετανιώνουμε γι΄αυτά που έχουμε κάνει».

Μιλώντας για τη στάση της Μαρίας Μπέη απέναντί του, ο πρώην παίκτης σημείωσε: «Στην αρχή ήμασταν πιο κοντά με τη Μαρία. Όταν βγει ο Δημήτρης θέλω να τα πούμε για να δω τι έπαθε, γιατί πειράχτηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έβγαλε αντιπαλότητα μαζί μου. Δεν φανταζόμουν αυτή τη μεταστροφή της Μαρίας, δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω 100% αλλά μπορώ να πω ότι πολλές φορές λέμε πράγματα στα νεύρα μας τα οποία είτε μετανιώνουμε είτε θέλουμε να διορθώσουμε. Ελπίζω στα επόμενα επεισόδια η Μαρία να δείξει έναν άλλο χαρακτήρα και να μας αφήσει έκπληκτους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ