MasterChef: Η αυστηρή παρατήρηση του Ιωαννίδη, το λάθος της Λίας και τα γέλια για το πιάτο της Μαργαρίτας

Στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας έπρεπε να κάνουν ένα μαγειρικό ταξίδι στον χώρο της σαμπάνιας και να ετοιμάσουν πιάτα που θα ταίριαζαν με το συγκεκριμένο ποτό.

Οι παρασκευές και των δύο ομάδων άρεσαν στους κριτές, οι οποίοι έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από το μαγειρικό επίπεδο των παικτών.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των πιάτων δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Ένα λάθος των παικτών της Μπλε ομάδας έπεσε στην αντίληψη του Πάνου Ιωαννίδη και τους έκανε αυστηρή παρατήρηση. Η δοκιμασία γινόταν σε εξωτερικό χώρο και ένας δίσκος με κρέας ήταν ακουμπισμένος χωρίς προστατευτική μεμβράνη σε πολύ χαμηλό ράφι.

“Τι είναι αυτό Μαργαρίτα

Ωστόσο τα λάθη δεν τελείωσαν για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής στο στάδιο της παρασκευής των πιάτων αλλά συνεχίστηκαν και στο σερβίρισμα των πιάτων. Συγκεκριμένα, η Λία, που ήταν η αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, χρησιμοποίησε το “λάθος” χέρι για να αφήσει το πιάτο μπροστά στον καλεσμένο και ο Σωτήρης Κοντιζάς της εξήγησε πώς έπρεπε να σερβίρει.

Σε γέλια ξέσπασαν οι τρεις κριτές μόλις είδαν το γλυκό που τους σέρβιρε η Μαργαρίτα, που ήταν η αρχηγός της Μπλε ομάδας. Η παίκτρια είχε βάλει πολλές σταφίδες για συνοδευτικό στο γλυκό της και την ώρα που τους το περιέγραφε έβαλε και εκείνη τα γέλια.

“Θεωρώ ότι ήταν μία υπερβολική προσπάθεια δικιά μου για να εντυπωσιάσω”, είπε η Μαργαρίτα γελώντας στην κάμερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ