MasterChef: Η Μαργαρίτα κέρδισε το Silver Award – Η συγκίνηση και οι πανηγυρισμοί – ΒΙΝΤΕΟ

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του MasterChef. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε ότι διαγωνίζονται για το Silver Award και την απόκτηση των 10.000 ευρώ. Οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής έβαλαν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν τους κριτές, τον καλεσμένο σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο αλλά και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Τα πιάτα που ξεχώρισαν ήταν εκείνα του Τζιοβάνι, της Μαργαρίτας και του Διονύση. “Τζιοβάνι, Μαργαρίτα και Διονύση ένας από εσάς θα κερδίσει το Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Δυστυχώς δεν βρήκαμε το τρία στα τρία. Και οι τρεις είχατε δύο καλά πιάτα μέσα στο μενού των τριών πιάτων που ζητήσαμε. Το πιο αδύναμο πιάτο και των τριών σας ήταν το γλυκό. Πολύ δυνατά ορεκτικά και από τους τρεις”, είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο καλεσμένος Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η Μαργαρίτα είναι η μεγάλη νικήτρια του Silver Award. Όλοι οι συμπαίκτες της χάρηκαν ιδιαίτερα τη νίκη της και μάλιστα ο Διονύσης ανέφερε ότι ήθελε να το κερδίσει η Μαργαρίτα καθώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα για τον γάμο της.

“Νιώθω ότι κέρδισα το MasterChef. H νίκη μου είναι τα θετικά σχόλια που άκουσα από τον Αθηναγόρα και τους δικούς μας κριτές. Τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν ακούς τέτοια σχόλια; Δεν είχα φανταστεί ότι θα είχα ποτέ τόσα λεφτά. Δουλεύω σεζόν επτά μήνες και άντε να μαζέψω 3.000. Θα κάνω κάποια πράγματα που τα ονειρευόμουν αλλά δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσε να τα κάνω”, είπε η Μαργαρίτα που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ