MasterChef 2024: Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί και οι ολοκαίνουριες μπριγάδες – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα εβδομάδα στο MasterChef νέο Mystery Box. Oι 18 μάγειρες συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα του MasterChef και έμειναν άφωνοι με τα τρελά πλεονεκτήματα που ανακοίνωσαν οι κριτές για την δοκιμασία.

Αυτός ή αυτή που θα παρουσίαζε το καλύτερο πιάτο στην ατομική δοκιμασία του νέου Mystery Box, θα ήταν ένας από τους δυο αρχηγούς των μπριγάδων, που επέστρεψαν. Ο ίδιος παίκτης, θα έχει ασυλία και δεν θα μπορεί να ψηφιστεί ως την τελική 12άδα (!), ενώ θα κερδίσει και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Ακόμα, θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντίπαλος αρχηγός. Ο αντίπαλος αρχηγός, επίσης θα έχει ασυλία ως την τελική 12αδα. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ανακοίνωσαν όμως μόνο πλεονεκτηματα, αλλά προς μεγάλη έκπληξη όλων, είπαν πως αυτός που θα σερβίρει την πιο αδύναμη προσπάθεια, θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

MasterChef: Ο μεγάλος νικητής του Mystery Box

Η Χριστίνα, ο Γιάννης Κ., ο Λευτέρης, ο Κώστας κι ο Ηλίας ήταν οι πέντε διαγωνιζόμενοι που οι κριτές φώναξαν μπροστά, αφού είχαν τα καλύτερα πιάτα στο Mystery Box.

«Συγχαρητήρια σε όλους σας», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Ανάμεσά σας βρίσκεται κι η καλύτερη προσπάθεια της σημερινής δοκιμασίας. Τι σημαίνει αυτό, ότι ανάμεσά σας βρίσκεται ο ένας αρχηγός», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Αφού έκανε την κριτική για τα πιάτα των παικτών, ανακοίνωσε ότι μεγάλος νικητής του Mystery Box είναι ο Γιάννης Κούρτογλου.

«Πρώτος αρχηγός, χρηματικό έπαθλο 1000 ευρώ, πλεονέκτημα να ορίσει τον αντίπαλο αρχηγό κι οι δυο τους να έχουν ασυλία μέχρι την τελική 12άδα, καλύτερο πιάτο της σημερινής δοκιμασίας αποφασίσαμε ότι είναι το πιάτο του Γιάννη», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

MasterChef 2024:  Oι νέοι αρχηγοί κι οι ολοκαίνουριες μπριγάδες

Μετά τη νίκη του Γιάννη Κούρτογλου, ο παίκτης έπρεπε να επιλέξει την μπριγάδα του αλλά και τον αρχηγό της αντίπαλης, κερδίζοντας παράλληλα την ασυλία μέχρι τη 12αδα.

Αρχικά επέλεξε το μπορντό χρώμα, δίνοντας το γκρι στον Νίκο Κυψίδη που επέλεξε ως αντίπαλο αρχηγό. Ο Νίκος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Γιάννης τον επέλεξε για αντίπαλο αρχηγό. Πρώτος επέλεξε ο Γιάννης τον Γιάννη Γεωργίου, στη συνέχεια τον Σοφοκλή, τον Μάριο, τη Χριστίνα, τον Άνχελ, τον Χρήστο Γ. τον Αλέξανδρο και κλείνοντας την Τάνια.

Ο Νίκος επέλεξε για τους «Γκρι» τον Λευτέρη, τον Σταμάτη, τον Κώστα, τον Ηλία, τη Βιβή, τον Χρήστο Μ. τον Παναγιώτη και τη Ζωή.

Έτσι δημιουργηθήκαν εκ νέου οι δύο μπριγάδες του MasterChef 2024.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ