MasterChef 2023: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα – ΒΙΝΤΕΟ από τα backstage

Το MasterChef 2023 κάνει πρεμιέρα στο Star, απόψε, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21:00. Οι τρεις σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιστρέφουν στον αγαπημένο τους, γνώριμο τόπο του τέλειου μαγειρικού εγκλήματος και αναζητούν μάγειρες… από κούνια. Μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες και ακραίες μαγειρικές προσεγγίσεις, με φαντασία, ποιότητα, νοστιμιά. Ανάμεσα τους θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef.

Σωτήρης Κοντιζάς: Φωτογραφίζει την κόρη του ως «παίκτρια» στο Masterchef – «Μάγειρες από κούνια»

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2023, θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι φετινές auditions του MasterChef 2023 αλλάζουν και επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις. Η διαδικασία της επιλογής, εκείνων που θα συμπληρώσουν την 24άδα, θα είναι εξαιρετικά απαιτητική. Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου του ΜasterChef αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία,  θα είναι πολύ λιγότερες. Τι σημαίνει αυτό; Οι αστοχίες και τα λάθη φέτος δεν συγχωρούνται.

Υποψήφιοι μάγειρες από κάθε όμορφη γωνιά της Ελλάδας θα βρεθούν πίσω από τον μαγειρικό πάγκο του MasterChef 2023 με στόχο να παρουσιάσουν ένα αψεγάδιαστο, γευστικό και άρτια εκτελεσμένο πιάτο, που θα τους χαρίσει την πολυπόθητη λευκή ποδιά, που είναι πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά.

Φέτος, οι τρεις chef κριτές έχουν στη διάθεση τους λευκές αλλά και μαύρες ποδιές. Η λευκή ποδιά,  για όσους την κερδίσουν, σημαίνει αυτόματα και την είσοδο τους στο διαγωνισμό! Όσοι φορέσουν τη μαύρη ποδιά θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στη διαγωνιστική κουζίνα του MasterChef 2023!

Οι υποψήφιοι μάγειρες καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους παρασκευάζοντας το πιάτο της ζωής τους, που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο, ώστε να πείσουν τους κριτές να τους δώσουν το χρυσό εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef 2023.

Ποιοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο διαγωνισμό του MasterChef 2023;

Ένα ακόμα αξέχαστο μαγειρικό ταξίδι γεμάτο γαστρονομικές προκλήσεις και επικές γλυκές, αλμυρές, καυτερές, gourmet μάχες, ξεκινά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21:00.

MasterChef 2023: To backstage βίντεο

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 2023, οι τρεις κριτές αποδεικνύουν την «χημεία» που έχουν μεταξύ τους. Στο βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα του MasterChef στο TikTok, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης απευθύνονται στο κοινό… πάνω από μια κατσαρόλα.

@masterchefgr Έχουμε ΠΡΕΜΙΕΡΑ!! Πάνο φέρε και το μωρό εδώ αν δεν μπορεί να κοιμηθεί, ξεκινάμε! Απόψε στις 21:00, στο Star! #MasterChefGR #fyp #tiktokgr ♬ original sound – MasterChef GR

Επίσης, ο Σωτήρης Κοντιζάς, υπενθύμισε την αποψινή πρεμιέρα στους ακόλουθούς του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την κόρη του να ποζάρει στην κουζίνα του MasterChef.
«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ