Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας δεν μπορεί να δεχτεί την αλήθεια για τον πατέρα του

Νέο επεισόδιο απόψε για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Ο Κίμωνας δυσκολεύεται πολύ να δεχτεί ότι ο πατέρας του είναι έμπορος ναρκωτικών.

Η Μυρτάλη προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ξεπληρώσει το χρέος της, η τράπεζα όμως απορρίπτει το αίτημά της και τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Ισίδωρος κάνει τραπέζι στο σπίτι του με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, την Αθηνά και τον Εισαγγελέα, γεγονός που κάνει το κλίμα αμήχανο. Μετά το δείπνο, ο Εισαγγελέας συνοδεύει την Αθηνά στο σπίτι της…

Σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει τη Μυρτάλη, ο Αλέξης βγαίνει για ποτό, γνωρίζει μία κοπέλα και περνούν τη νύχτα μαζί. Η Χάιδω αποφασίζει να πάει για λίγες ημέρες στο Σούνιο μαζί με την Αθηνά και τη Μαργαρίτα. Ο Άρης μιλάει στον Χρήστο για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την αδελφή του. Ο Στάθης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ιουλία, αυτή τη φορά με μονόπετρο.

Η Μυρτάλη αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο ότι δανείστηκε ένα τεράστιο ποσό από τον Δημοσθένη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ