Μαρίνα Σάττι: Πότε ξεκινά τις πρόβες για την Eurovision μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024, ήρθε αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο όπως είναι λογικό την στεναχώρησε και στιγμιαία την αποσυντόνισε.

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι για τα αρνητικά σχόλια – «Δεν έχω να πω τίποτα σε όσους λένε ότι το τραγούδι μου είναι αχταρμάς»

Συγκεκριμένα, πέθανε ο Σουδανός πατέρας της. Ο Αλί Οσμάν Σάττι είχε γεννηθεί την 1η Ιανουαρίου του 1956 στο Σουδάν, και ήταν αναισθησιολόγος, έφτασε στην Ελλάδα το 1972 και σπούδασε ιατρική.

Υπήρξε Αναπληρωτής Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού από το 1983 έως το 1989, καθώς και καθηγητής αναισθησιολογίας στην Εθνική Ιατρική Σχολή Αθήνας από το 1989 έως το 1995.

Πάνος Καλίδης για Μαρίνα Σάττι: «Το Ζάρι δεν είναι στα ακούσματα μου, αλλά έχει μία τσαχπινιά»

Μαρίνα Σάττι: Τι είχε δηλώσει για την οικογένειά της

Στο παρελθόν η Μαρίνα Σάττι είχε μιλήσει ανοιχτά για τους γονείς της και τον έρωτα που έφερε την ισορροπία στη σχέση τους.

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Το κόστος των ρούχων που φορά στο video clip για το «Ζάρι»

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν.

Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου», είχε αναφέρει η Μαρίνα Σάττι.

Μαρίνα Σάττι: Ο πατέρας μου είναι μαύρος στο δέρμα

Σε άλλη συνέντευξή η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τον πατέρα της και τα σχόλια που ήθελε να αποφύγει για το χρώμα του δέρματός του.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα».

Η γλώσσα της μουσικής είναι δυνατή

«Η γλώσσα της μουσικής είναι η πιο δυνατή γλώσσα. Βλέπουμε κόσμο που δεν μιλάει ελληνικά, χορεύει και το ζει μαζί μας. Νιώθω πολύ τυχερή που το ζούμε όλο αυτό», ήταν το μήνυμα που είχε περάσει η Μαρίνα Σάττι μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πότε ξεκινούν εκ νέου οι πρόβες για την Eurovision

Ο Αποστόλης Ματάμης από το eurovisionfun.com αποκάλυψε στην εκπομπή «Breakfast@Star» ότι από 15 Απριλίου η Μαρίνα Σάττι θα ξεκινήσει και πάλι τις πρόβες για τη Eurovision μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Από τις 15/4 ξεκινά η τελική ευθεία για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, λίγες ημέρες δηλαδή πριν η Μαρίνα Σάττι ταξιδέψει με την ομάδα της στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis ξέσπασε σε κλάματα για τον θάνατο του πατέρα της Σάττι

Σε δάκρυα ξέσπασε η Silia Kapsis, η εκπρόσωπος της Κύπρου στη φετινή Eurovision όταν έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι.

Η Silia Kapsis, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ωστόσο δεν γνώριζε για τον χαμό του πατέρα της Μαρίνας Σάττι, και όταν το έμαθε σοκαρίστηκε.

«Πότε; Σήμερα; Δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθει. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα. Μόνο θέλω της να πω ότι “Μαρίνα Σάττι ο μπαμπάς σου σε κοιτάει σε προστατεύει και θα είναι μαζί σου”. Είναι δύσκολο πράγμα, πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να πάει πάνω στη σκηνή και να το κάνει για τον πατέρα της» ανέφερε αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια.

«Ό,τι θέλεις Μαρίνα είμαι εδώ. Ακολουθούμε η μία την άλλη στο Instagram και θα σκίσεις. Μιλάμε, νομίζω θα βρεθούμε, είναι πολύ καλή κοπέλα και ταλαντούχα. Στην οικογένειά μου είμαστε πολύ δεμένοι. Μόνο η μαμά μου κι εγώ είμαστε μαζί και με στηρίζει» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ