Μαρία Ηλιάκη: Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης

Η Μαρία Ηλιάκη, που έγινε πρόσφατα μητέρα, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην τηλεόραση αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη.

Η Μαρία Ηλιάκη μαζί με την Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψαν ότι και οι δύο στη διάρκεια της κύησης είχαν φοβερές αδιαθεσίες με εμετούς.

“Δεν φαινόταν πολύ η εγκυμοσύνη. Λίγο στο τέλος είπαμε “να φαίνεται” ” είπε η Ελένη Μενεγάκη.

“Εγώ την κατάλαβα, Ελένη, τον εμετό που έκανα εννέα μήνες δεν ξέρω αν τον έχει κάνει άλλη… Α, κι εσύ;” επεσήμανε η Μαρία Ηλιάκη.

“Περνούσα δύσκολα, αλλά όχι για έξι μήνες που μου έλεγες μου είπες πριν” αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

“Εγώ για έξι μήνες και να είναι και lockdown και να μην μπορώ να το πω σε άνθρωπο και να μην μπορεί να με βοηθήσει άνθρωπος. Τους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν στην Ελλαδα μόνη μου, ο Στέλιος ήταν μακριά, στην Ελβετία, εγώ δεν έπρεπε να πετάξω και να είμαι μόνη μου, πίσω από την τουαλέτα . Ήταν λίγο hardcore οι πρώτοι τέσσερις μήνες”.

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη για τον άντρα της

Για τα συναισθήματά της στη διάρκεια της κύησης είπε: “Ο άνδρας μου έλεγε ‘τέτοια αναισθησία σε έγκυο δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου’, ήμουν στον κόσμο μου, είχα άγνοια κινδύνου ήμουν πολύ κουλ,. τόσο κουλ που στον πρώτο υπέρηχο, άκουγα την καρδιά του μωρού και κοίταζα σαν χαμένη τον υπέρηχο.

Ο Στέλιος με σκουντάει και μου λέει το παιδί σου είναι αυτό. Ο γιατρός μου είπε “δεν θα φιλήσεις τον άνδρα σου; Έτσι κάνουν τα ζευγάρια”” είπε γελώντας παραδεχόμενη ότι τα είχε χαμένα.

“Ο Στέλιος απόρησε μαζί μου! Δεν αισθανόμουν ψυχικά αυτά που έχω ακούσει από άλλες μητέρες. Έπαθα όμως όλα τα σύνδρομα που σε πιάνουν στην εγκυμοσύνη. Δεν αισθανόμουν αυτό που χαϊδεύουν την κοιλιά.

Όλα αυτά τα σύνδρομα που σε πιάνουν στην εγκυμοσύνη τα έπαθα, αυτά του καρπιαίου σωλήνα και άλλα. Και όταν μου την έβγαλαν, γιατί κάναμε καισαρική… εκεί έβαλα τα κλάματα και λέω ομορφούλα είναι” αστειεύτηκε πάλι.

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαΐου 2021.

Η γνωστή παρουσιάστριάσ πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία, προκειμένου να είναι μαζί με τον σύντροφό της και γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη. Η παρουσιάστρια γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και καισαρική στην κλινική, όπου εργάζεται ο σύντροφός της.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ