MAD VMA: Η απομάκρυνση της Παπαρίζου την ώρα του καβγά Snik – Light και η παρέμβαση του Παναγιωτίδη

Snik και Light κατάφεραν να βρεθούν στο επίκεντρο των MAD VMA 2022 για τον λάθος λόγο. Οι δύο τράπερ πιάστηκαν στα χέρια στο κλειστό του Φαλήρου και λίγο έλειψε να καταστρέψουν εντελώς την μεγαλύτερη γιορτή μουσικής.

Δίχως να δείξουν σεβασμό στα παιδιά και τις οικογένειες που πήγαν να απολαύσουν την μουσική βραδιά αλλά ούτε και στους καλλιτέχνες με τους οποίους θέλουν να λέγονται συνάδελφοι. Η Έλενα Παπαρίζου εμφανώς ενοχλημένη αποχώρησε από τα MAD VMA περνώντας με την στάση της ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Η τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σκηνή και μάλιστα όπως ενημέρωσε το fun club της αποχώρησε από την εν λόγω εκδήλωση και τα act της δεν πραγματοποιήθηκαν.

Ο Νίκος Παναγιωτίδης μπήκε μπροστά για να προστατέψει την Έλενα Παπαρίζου

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται η στιγμή που ξεσπά το άγριο επεισόδιο με την Έλενα Παπαρίζου να κινδυνεύει. Ο Νίκος Παναγιωτίδης που είναι το δεύτερο μέλος των Antique, μπαίνει μπροστά για να την προστατέψει.

 

Το βίντεο του άγριου καβγά μεταξύ των τράπερ

To Twitter αποθεώνει την Έλενα Παπαρίζου

Το “ξύλο” μεταξύ Light και Snik τρεντάρει στις πρώτες θέσεις του Twitter με τους χρήστες να αποθεώνουν την Έλενα Παπαρίζου για την αντίδρασή της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ