MAD VMA: Snik και Light μετέτρεψαν τη γιορτή της μουσικής σε… ρινγκ – Οι προκλητικές αναρτήσεις των τράπερ

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο κλειστό του Φαλήρου το βράδυ της Τετάρτης (22/06), καθώς κατά τη διάρκεια των MAD VMA 2022, Snik και Light έπαιξαν “ξύλο” μπροστά στα μάτια παιδιών, οικογενειών και χιλιάδων ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς.

Οι τράπερ μετέτρεψαν την γιορτή της μουσικής σε ρινγκ ενώ λίγο έλειψε να καταστρέψουν εντελώς την βραδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προθέσεις τους είχαν φανεί από την πρώτη στιγμή όταν έφτασαν στο κλειστό γήπεδο συνοδεία… μπράβων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από βίντεο που έχουν διαρρεύσει, το σκηνικό ξεκίνησε την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου περίμενε την Έλενα Παπαρίζου προκειμένου να της δώσει το βραβείο της. Εκείνη τη στιγμή ο Light φαίνεται να πηγαίνει προς το μέρος του Snik και να του επιτίθεται με… μπουνιά. Όσοι κάθονταν κοντά τους έτρεξαν να προστατευτούν.

 

Στη συνέχεια επικράτησε τεράστια αναστάτωση με την Ελληνίδα ερμηνεύτρια να μην εμφανίζεται ποτέ στη σκηνή και μάλιστα όπως ενημέρωσε το fun club της αποχώρησε από την εν λόγω εκδήλωση και τα act της δεν πραγματοποιήθηκαν.

Tο event διακόπηκε προσωρινά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ στο μεταξύ το επεισόδιο άρχισε να γίνεται γνωστό μέσα από τα social media, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για “ξεφτίλα” και “ντροπή” και ταυτόχρονα να αποθεώνουν την Έλενα Παπαρίζου για την αντίδρασή της.

Τα σχόλια στο Twitter για το “ξύλο” στα MAD VMA 2022

Όπως είναι λογικό, το Twitter δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το, αν μη τι άλλο, απεχθές γεγονός, με τους χρήστες να ρίχνουν τα βέλη τους στους trappers, ενώ εκθείασαν την κίνηση της Έλενας Παπαρίζου να αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση του MAD TV – “Έκοψε” τους τράπερ από την τηλεοπτική προβολή των βραβείων

“Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτε ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει”, αναφέρει η ανακοίνωση του MAD TV.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

MAD VMA 2022: Η ανάρτηση του Light για το επεισόδιο

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Light μέσα από το Instagram θέλησε να δώσει εξηγήσεις για το επεισόδιο. Κι ενώ κανείς θα περίμενε να εμφανιστεί μετανιωμένος για τις εικόνες ντροπής, ο τράπερ τονίζει ότι οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δεν έπρεπε να τον βάλουν κοντά με τον Snik γιατί είναι γνωστή η κόντρα τους.

Επιπλέον σε βίντεο που δημοσίευσε στα instastories, ζήτησε μεν συγγνώμη από τις οικογένειες και τα παιδιά που ήταν μπροστά στο σκηνικό περνώντας ωστόσο το εξής λανθασμένο μήνυμα: “Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα ούτε π@@@@ες”.

Η ανάρτηση του Snik

Ακόμη πιο προκλητικός εμφανίστηκε ο Snik, ο οποίος όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά συνέχισε την κόντρα μέσα από το Instagram ανεβάζοντας βίντεο στα οποία αναφέρει ότι ο Light το έβαλε στα… πόδια. “Κεντέρη, πού είσαι ρε Κεντέρη;” ακούγεται να λέει.

“NEROTREXO” έγραψε σε δεύτερο story.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ