Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Αποθεώθηκε στα Emmy εν μέσω μάχης με τη σκλήρυνση κατά πλάκας – Η συγκίνησή της στη σκηνή

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ επέστρεψε! Η 52χρονη σταρ του “Married With Children”, έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στα βραβεία Emmy 2024 το βράδυ της Δευτέρας, εν μέσω της μάχης της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ηθοποιός συγκινήθηκε καθώς δέχτηκε χειροκροτήματα όταν εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τον οικοδεσπότη Anthony Anderson. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ συνδύασε το μπαστούνι της με ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα για να απονείμει το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου σε κωμική σειρά στην Ayo Edebiri για το “The Bear”.

Καθώς ανέβαινε στη σκηνή, η Άπλγκεϊτ αστειεύτηκε ότι το σώμα της «δεν ήταν από το Ozempic».

Αφού η Ayo Edebiri πήρε το βραβείο της και αποχώρησε από τη σκηνή, η σταρ του «Sweetest Thing» παρουσίασε τον θρύλο της κωμωδίας Κάρολ Μπέρνετ.

Δείτε το βίντεο από τα Emmy:

Η Άπλγκεϊτ αποκάλυψε τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021 ενώ γύριζε τη σειρά της στο Netflix «Dead To Me».

Σε μια  συνέντευξη του 2022 στο Variety , η Applegate μίλησε για τη διάγνωση της ασθένειας ενώ βρισκόταν στη μέση των γυρισμάτων.

«Δεν ήξερα τι μου συνέβαινε», είπε. «Εκείνον τον Ιανουάριο, τα δάχτυλα των ποδιών μου μούδιαζαν και το αγνόησα. Ξαφνικά, θα έπεφτα κάτω. Οι άνθρωποι έλεγαν, «Α, είναι απλώς νευροπάθεια».

Και συνέχισε: «Σε αυτό το σημείο, έπρεπε να με πάρουν με αναπηρικό καροτσάκι για να καθίσω, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω αν το σετ ήταν μακριά. Κοιμόμουν όλη την ώρα και πήρα  40 κιλά  — συνέβησαν πολλά πράγματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ