Κουτσόπουλος στο MasterChef: Ω να σου…

Εντυπωσιάστηκε από το πιάτο της Μαργαρίτας στο τεστ δημιουργικότητας στο Masterchef της Δευτέρας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος όταν το δοκίμασε αναφώνησε: «Είναι αυτό που λέμε “Ω να σου…”».

Συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος σεφ και κριτής του reality μαγειρικής παίρνοντας τον λόγο και απευθυνόμενος στην Μαργαρίτα είπε: «Μία λέξη θα έπρεπε ή θα ήθελα να πω, αλλά δεν μπορώ να την πω γιατί είμαστε στην τηλεόραση» για να προσθέσει: «Αλλά αυτό το πιάτο είναι στην κατηγορία του «Ω να σου…». Σπεύδοντας στη συνέχεια να της αποδώσει τα εύσημα: “Μπράβο, Μαργαρίτα, μπράβο” με τους υπόλοιπους κριτές και τους διαγωνιζόμενους, βέβαια, να έχουν λυθεί… στα γέλια.

Νωρίτερα ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλώντας για το πιάτο υποστήριξε ότι «έχουμε μπροστά μας το καλύτερο που έχει φέρεις στο MasterChef. Έκρηξη γεύσεων και εντάσεων», ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε: «Δεν θα άλλαζα τίποτα από το πιάτο που μας έχεις φέρει ούτε φυλλαράκι. Ίσως είναι απο τα καλύτερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στις σεζόν του MasterChef. Έχω πάθει πλάκα».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Να σημειωθεί πως βασικό συστατικό της δοκιμασίας ήταν το αυγοτάραχο και οι διαγωνιζόμενοι είχαν 45 λεπτά στη διάθεση τους για να μαγειρέψουν και ο “θείος” του Masterchef είχε γενικώς κέφια με δεδομένο πως υπήρξε ένα ιδιαίτερο σκηνικό και με τον Παύλο.

«Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ο Παύλος και χαίρομαι και για τον διαγωνισμό που δίνει το δικαίωμα σε έναν ερασιτέχνη να μπορεί να πρωταγωνιστεί», είπε ο «θείος», ο οποίος απευθύνθηκε στον Παύλο και τον ενημέρωσε για τα καλά του σχόλια.

«Παύλο μην αυγοταράζεσαι» πετάχτηκε και είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, προσπαθώντας να κάνει… χιούμορ, ωστόσο, Κανείς δεν γέλασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ