MasterChef: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί – Τα συγκινητικά λόγια των κριτών – ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μία δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef και ένα από το φαβορί του ριάλιτι μαγειρικής είδε την πόρτα της εξόδου. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαργαρίτα, η οποία κέρδισε το Silver Award και τις 10.000 ευρώ, η Μαρία και ο Παναγιώτης.

Η δοκιμασία αντιγραφής ήταν αρκετά απαιτητική καθώς οι τρεις παίκτες έπρεπε να φτιάξουν ένα γλυκό για την παρασκευή του οποίου χρειάζονταν πολλές και δύσκολες παρασκευές. Ο τρεις κριτές ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως κι ο guest κριτής Μαρίνος Κοσμάς, αξιολόγησαν τις προσπάθειες των παικτών.

Ο Παναγιώτης είχε το καλύτερο πιάτο, η Μαρία κατάφερε να ανέβει στον εξώστη και έτσι το ταξίδι της Μαργαρίτας στο MasterChef τελείωσε πρόωρα. Η αποχώρησή της “στοίχισε” πολύ, τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.

“Ο Παναγιώτης το αξίζει 100%. Πραγματικά χαίρομαι που τα έχει πάει τόσο καλά και για τη Μαρία χαίρομαι. Το ήθελαν τα παιδιά πάρα πολύ. Ειδικά η Μαρία το θέλει πάρα πολύ να φτάσει μακριά σε αυτόν τον διαγωνισμό, το θέλει παραπάνω από όλους… Δεν με στεναχωρεί που φεύγω, χαίρομαι που το έζησα όλο αυτό. Με στεναχωρεί που αύριο θα ξυπνήσω και δεν θα έρθω εδώ. Χαίρομαι που θα ξυπνήσω σπίτι μου. Στεναχωριέμαι που έφερα ένα κακό αποτέλεσμα και δεν φεύγω με το κεφάλι ψηλά”, είπε η Μαργαρίτα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε λέγοντας: “Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχεις δώσει, ως άνθρωπος, στον διαγωνισμό. Για εμάς είσαι δύο πράγματα. Μία πολύ καλή μαγείρισσα και ένας καταπληκτικός άνθρωπος”.

“Μαργαρίτα θέλω να σου πω, είσαι από τις πιο δυνατές μαγειρικές προσωπικότητες που έχω δει στο MasterChef ως τώρα. Έχεις δημιουργικότητα απίστευτη, έχεις τεχνική και έχεις και κάτι άλλο που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Δεν μαθαίνεται. Είναι αυτό το ότι φαντάζεσαι τη γεύση. Είναι ένα ταλέντο έμφυτο… Ειλικρινά σου λέω ότι σε θαυμάζω. Θα πας πάρα πολύ μπροστά στη ζωή σου. Το αξίζεις”, είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

“Θεωρώ τιμή μου τα πιάτα που δοκίμασα από εσένα. Δεν το έχω ξανανιώσει στις πέντε σεζόν του MasterChef, δεν ξέρω τι έμπνευση έχεις. Προσωπικά σε ευχαριστώ”, πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς και η Μαργαρίτα ξέσπασε σε κλάματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ