Κόντρα Πορτοσάλτε – Σβέρκου: «Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;» – «Εσύ αυτά λες στη ΝΔ με τον Άδωνι Γεωργιάδη;»

Κόντρα ξέσπασε στον… αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον διευθυντή της εφημερίδας «ΑΥΓΗ», Νίκο Σβέρκο με αφορμή την επίθεση του ρωσικού ΥΠΕΞ στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Σβέρκος είπε ότι «πράγματι η δήλωση της κα Ζαχάροβα ήταν σκληρή, αλλά νομίζω ήταν και αναμενόμενη. Δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει κάτι τέτοιο. Όταν μία χώρα παίρνει ενεργό μέρος και ξεκάθαρη θέση και στέλνοντας οπλισμό, αυτό προκάλεσε τη μήνι της ρωσικής πλευράς. Αυτό σε συνδυασμό με κάποιες άλλες ενέργειας της παρούσας κυβέρνησης».

Εκείνη τη στιγμή τον διακόπτει ο κ. Πορτοσάλτε και του λέει: «Το ψιλοδικαιολογείς δηλ. τώρα μεταξύ μας. Το πάω γλυκά για να μην είμαι σκληρός πρωινιάτικα».

Ο Νίκος Σβέρκος απάντησε ότι «δεν δικαιολογώ τίποτα. Είπα ότι ήταν αναμενόμενο».

«Αυτό καταδικάζεται Νίκο, ευθεία και έξω. Το ρήμα είναι καταδικάζω» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Καταδικάζεις οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση έχει γίνει στο παρελθόν Άρη; Είναι απλή ερώτηση» ρώτησε ο κ. Σβέρκος με τον Πορτοσάλτε να απαντά:

«Σε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί το εύρος του βομβαρδισμού της Σερβίας με την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, σου κάνει;».

«Έχω την ξεκάθαρη θέση να πω ότι οποιαδήποτε πολεμική επίθεση είναι καταδικαστέα. Τα νεκρά παιδιά έχουν εθνικότητα. Ήταν αναμενόμενη η επίθεση της Ζαχάροβα. Έχουμε στείλει Καλάσνικοφ και αντιαρματικά, θα καθόταν να μας έλεγε “συγχαρητήρια”; Θα κάναμε διεθνείς πρωτοβουλίες, όχι να κάνουμε τους πολεμάρχους. Ξεκάθαρα έχει να κάνει η δήλωση της Ζαχάροβα με τα όπλα που στείλαμε» πρόσθεσε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε του είπε τότε: «Αναμειγνύεται η κ. Ζαχάροβα στα εσωτερικά μας;» με τον κ. Σβέρκο να του ανταπαντά: «Διπλωματία είναι, ξέρετε τι σημαίνει;»

«Α, καλά Τρίτη 8 Μαρτίου είναι σήμερα… Νίκο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;». Τότε ο διευθυντής της Αυγής είπε: «Εσύ αυτά λες στη Νέα Δημοκρατία με τον Άδωνι Γεωργιάδη; Αυτά λέτε στις πρωτοχρονιάτικες πίτες;».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ