Ερωτευμένος ο Γιώργος Αμούτζας – Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του “Νικηφόρου”

Ο Γιώργος Αμούτζας, που συγκλονίζει με τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός», είναι ερωτευμένος με την Κύπρια ηθοποιό Ελενα Πιερίδου, την οποία είδαμε πρόσφατα στη μίνι σειρά «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου».

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Ο Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον Νικηφόρο στον «Σασμό» του Alpha, είναι σε σχέση με τη συνάδελφό του Έλενα Πιερίδου, η οποία φέτος συμμετείχε στη μίνι σειρά της ΕΡΤ1 «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου». Γνωρίστηκαν μέσω social media, την περίοδο της πρώτης καραντίνας, τον Μάρτιο του 2020, γεγονός που στάθηκε η αφορμή για να επισκεφθεί η ωραία Ελένη την Ελλάδα και τελικά να μην επιστρέψει ποτέ στη γενέτειρά της, την Κύπρο… Τον Γιώργο τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά για πρώτη φορά στη σειρά «Κόκκινο ποτάμι», ενώ η Έλενα συμμετείχε στο «Τατουάζ». Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά την κέρδισε η υποκριτική. Τον επόμενο Ιούνιο το ζευγάρι θα γιορτάσει δύο χρόνια σχέσης και, όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν, αναμένονται πολλές επέτειοι ακόμη.

Η Έλενα Πιερίδου γοητεύτηκε, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, και από τις αθλητικές ικανότητες του Γ. Αμούτζα, καθώς ο ηθοποιός στο παρελθόν ασχολείτο σε επίπεδο πρωταθλητισμού με την ιππασία και είχε κατακτήσει την 3η θέση στο Grand Prix των Young Riders στους Βαλκανικούς το 2017. Εκείνος δεν θα μπορούσε να μη συγκινηθεί από την αγγελική ομορφιά της συναδέλφου του. Από τη στιγμή που ερωτεύτηκαν είναι αχώριστοι.

Το μυστικό αποκαλύπτεται

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, σε περίπου 15 επεισόδια του «Σασμού» το σενάριο θα μας μεταφέρει περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα, όταν και θα γίνεται η δίκη του Αστέρη. Με αφορμή μια εξωσυζυγική σχέση του πατέρα του Νικηφόρου, εμφανίζεται ένας τύπος του υποκόσμου που διαδίδει ότι είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Όταν ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος) ανακοινώνει στον Νικηφόρο ότι έχει σχέση με τη μητέρα του, εκείνος αντιδρά άσχημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ