Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε πρεμιέρα – «Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, είχα μια ανησυχία»

Το τηλεοπτικό κοινό καλημέρισε για ακόμη μία χρονιά η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα με την «Super Κατερίνα» και στην αρχή της εκπομπής αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα. Στη συνέχεια καλωσόρισε παλιούς και νέους συνεργάτες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να κάνει μια ιδιαίτερη είσοδο.

«Καλημέρα, την πιο γλυκιά μου καλημέρα. Καλημέρα αγαπημένοι τηλεθεατές, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα και απ’ όπου μας παρακολουθείται από τον υπόλοιπο κόσμο. Να πω καλή σεζόν τηλεοπτική, καλή σχολική σεζόν. Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Παρόλο που πάρα πολλά χρόνια σας καλημερίζω, τρίτη χρονιά μέσα από την συχνότητα του Alpha και χαίρομαι πάρα πολύ, χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Είχα μια ανησυχία.

Ιδανικά θα ήθελα μια πρεμιέρα, να σας μεταδώσουμε τη χαρά μας, την αισιοδοξία μας, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι. Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα γεγονότα εκτός και όπως έχετε μάθει απ’ εμάς όλα αυτά τα χρόνια, εδώ θα τα λέμε όλα, θα τα μοιραζόμαστε όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές» είπε στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε τους συνεργάτες της έναν – έναν ξεχωριστά. Στο πλατό της εκπομπής μπήκαν οι Γρηγόρης Γκουντάρας, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Πουλόπουλος, Χάρης Λεμπιδάκης και τον σεφ Πέτρο Συρίγο.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η είσοδος του Ανδρέα Μικρούτσικο. Η Κατερίνα Καινούργιου αφού υποδέχθηκε τους πέντε συνεργάτες της ανέφερε: «Αυτή είναι λοιπόν η ομάδα, υπέροχα, αχ τι ωραία πάμε να ξεκινήσουμε, πολύ ήρεμα είμαστε, ησυχία να έχουμε. Ξεχάσαμε κάτι; Δεν πήγε στον Λιάγκα; Έμεινε εδώ; Τελικά δεν έφυγε; Εδώ είναι λοιπόν ο Αντρέας!».

Ο παρουσιαστής μπήκε στο πλατό εν μέσω χειροκροτημάτων και αντάλλαξε μία αγκαλιά με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία του απευθύνθηκε λέγοντας: «Πάλι εδώ είσαι; Ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Άργησα, γιατί Λιάγκας – Κατερίνα είναι τρία τσιγάρα δρόμος» της απάντησε αστειευόμενος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ