Η Μάγισσα: Ανατροπή – «βόμβα» με την σειρά

H «Μάγισσα» αυξάνει τα επεισόδια σε τέσσερα την εβδομάδα και ρίχνει «κανονιά» στον ανταγωνισμό με μετακίνηση στο slot των 21:00. Με δόσεις οι σειρές σε όλα τα κανάλια. Με εκπλήξεις και ανατροπές ξεκινά η «μητέρα των μαχών» ανάμεσα στα κανάλια, καθώς ο ανταγωνισμός στις υψηλού κόστους παραγωγές μυθοπλασίας και στα ριάλιτι θα χτυπήσει «κόκκινο».

Η Μάγισσα: Ποια είναι η Κυπριανή, η ηρωίδα που υποδύεται η Θέμις Μπαζάκα στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – ΦΩΤΟ

Κίνηση-ματ σχεδιάζει ο ΑΝΤ1, ο οποίος ρίχνει στη μάχη το πλέον δυνατό χαρτί του, τη «Μάγισσα», με αυξημένη δόση. Ο αρχικός σχεδιασμός του σταθμού ήθελε τη σειρά, συνολικού κόστους 12 εκατομμυρίων ευρώ, να βγαίνει στον αέρα δύο φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 θα μπει ακόμα πιο δυναμικά στον ανταγωνισμό, αυξάνοντας τα επεισόδια της «Μάγισσας» από δύο σε τέσσερα την πρώτη εβδομάδα και ακολούθως τρία.

Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς θα γίνει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται και δεύτερη κίνηση-ματ από τον ΑΝΤ1 με αλλαγή slot για τη «Μάγισσα». Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε τη σειρά των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη να μπαίνει στο δεύτερο slot της βραδινής ζώνης και να μεταδίδεται στις 22:00. Η ανατροπή-βόμβα έρχεται με την απόφαση του ΑΝΤ1 να μετακινήσει τελικά τη σειρά εποχής σε κεντρική θέση μάχης. Η «Μάγισσα» θα υψώσει το κάστρο της στην prime time στις 21:00!

Η Μάγισσα: Ποιος είναι ο Αντρέι Σιντόροφ που ενσαρκώνει ο Αναστάσης Ροϊλός

Η είσοδος της «Μάγισσας» στο slot των 21:00 «σκάει» σαν κανονιά για το Mega και τον Alpha, που τα τελευταία δύο χρόνια είχαν παγιώσει την πρωτοκαθεδρία τους στην εν λόγω ζώνη.

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρώτη αναμέτρηση, καθώς την ίδια ώρα θα κάνουν πρεμιέρα η «Γης της ελιάς» στο Mega, ο «Σασμός» στον Alpha και η «Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο Star, όπως έχει ατύπως συμφωνηθεί ανάμεσα σε ΑΝΤ1, Mega, Alpha και Star. Απέχοντας από τις συζητήσεις συνεννόησης ανάμεσα στα κανάλια, ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει πρεμιέρα των «Πανθέων» τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, ενώ και το Open «ανεβάζει» τη σειρά «Ερωτας φυγάς» στην prime time με πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Αναστάσης Ροϊλός: «Αν αυτό που πάθαμε με τις Μέλισσες ήταν κάτι δυνατό, αυτό με τη Μάγισσα είναι επί 100»

Δεν θα βγουν, όμως, όλες οι σειρές την ίδια εβδομάδα. Οι πρεμιέρες της prime time θα «σπάσουν» τελικά στα δύο. Μία εβδομάδα αργότερα από την πρώτη φουρνιά, δηλαδή τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα μπουν στη μάχη το «Ναυάγιο» στο Mega και το «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha, που προορίζονται για μετάδοση στις 22:40. Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 οι «Παγιδευμένοι», καθώς και οι δύο ολοκαίνουργιες σειρές «Ο πρώτος από εμάς» και «Μετά τη φωτιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ