Η Μάγισσα: Ποια είναι η Κυπριανή, η ηρωίδα που υποδύεται η Θέμις Μπαζάκα στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – ΦΩΤΟ

«Η Μάγισσα» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η πολυαναμενόμενη παραγωγή που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έχει κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μέσα από τις πρώτες εικόνες και video που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες αποκαλύπτονται αναφορικά με την υπόθεση και τους ρόλους της μεγάλης παραγωγής του ΑΝΤ1. Μία από τις ηρωίδες που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της Μάγισσας, είναι η Κυπριανή, την οποία υποδύεται η καταξιωμένη ηθοποιός, Θέμις Μπαζάκα.

Ποιά είναι η Κυπριανή

Η Κυπριανή (Θέμις Μπαζάκα) είναι η μάνα του Σπήλιου Γερακάρη. Μετά τον θάνατο του άντρα της, ξαναπαντρεύτηκε έναν άρχοντα από την Αρεόπολη, γεγονός που διατάραξε συθέμελα τη σχέση της με τον γιο της.

Είναι μια γυναίκα έξυπνη, σκληρή και ατρόμητη, που καταφέρνει να επιβάλλεται στους άλλους.

Τι θα προκαλέσει η παρουσία της στο σπίτι των Γερακάρηδων; Με ποιους παλιούς δαίμονες θα χρειαστεί να παλέψει;

Μάγισσα ΑΝΤ1

Μάνη 1817… Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Αλλά για πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;

«Η Μάγισσα», η πιο ακριβή και μεγάλη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Μάγισσα ΑΝΤ1

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ