Η Μάγισσα – Θεοφανώ: Η αινιγματική ηρωίδα που υποδύεται η Έλλη Τρίγγου – ΦΩΤΟ

«Η Μάγισσα» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1 για να ταξιδέψει τους τηλεθεατές στη Μάνη 1817. Η νέα μεγάλη παραγωγή που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έχει κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μέσα από τις πρώτες εικόνες των πρωταγωνιστών και τα τρέιλερ που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Κεντρική πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης σειράς είναι η Θεοφανώ, την οποία υποδύεται η ταλαντούχα Έλλη Τρίγγου. Η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο της Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες», τώρα επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν αινιγματικό ρόλο στη «Μάγισσα».

Ποια είναι η Θεοφανώ

Η Θεοφανώ είναι υπηρέτρια της οικογένειας Λάσκαρη. Μια αινιγματική παρουσία που υπηρετεί με αφοσίωση και αγάπη τους αφέντες της.

Ορφανή από γονείς, εγκαταλείφθηκε ως βρέφος σε μοναστήρι κι όταν μεγάλωσε μπήκε ως υπηρέτρια στον πύργο των Λασκαραίων. Κρυφός της πόθος, ο Μάρκος, ο πρωτότοκος γιος του Μιχαήλ Λάσκαρη.

Από μικρή, είχε μια έντονη διαίσθηση και κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Σύντομα, θα έρθει αντιμέτωπη με το χάρισμά της, αλλά και το παρελθόν της που αγνοούσε μέχρι τώρα.

Μάνη 1817… Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Αλλά για πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;

«Η Μάγισσα», η πιο ακριβή και μεγάλη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ