Βασίλης Μπισμπίκης: «Ό,τι θέλω θα κάνω, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κοιτάξει, ποιος τραβάει»

Με αφορμή τον ρόλο του στον «Σασμό», όπου θα υποδυθεί τον Αντρέα Βρουλάκη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στο «Happy Day» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα και στην επιθυμία του να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη.

Για τον ρόλο του στον «Σασμό» και την συμμετοχή του στην σειρά είπε: «Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν άλλο κώδικα τιμής, έχει μείνει στις παλιές αρχές της οικογένειας. Θα υποστηρίξει την τιμή, το δίκιο, το αίμα. Δεν θέλει να γίνει σασμός, θέλει να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι γι’ αυτό που έχει γίνει στην οικογένεια. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν μετά από τόσα χρόνια που λείπει, γιατί ήταν στα καράβια, μετά φυλακή, 30 χρόνια σχεδόν μακριά από το χωριό, να αποδεχθεί τη νέα τάξη πραγμάτων που συμβαίνει στο χωριό. Θα καθυστερήσει τον σασμό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον «Σασμό» και με τον ρόλο πάνω απ’ όλα. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω».

Μιλώντας για την αγάπη που έχει για την Κρήτη, εξήγησε πως: «Η αγάπη μου για την Κρήτη προέκυψε μέσα από το σήριαλ «Η λέξη που δεν λες» στον Alpha. Αγάπησα τον τόπο, έκανα φίλους, οπότε πηγαίνω συνέχεια και μένω για αρκετό καιρό. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, μου αρέσει το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Αγαπάω πολύ τους φίλους μου που είναι εκεί. Μέσα από την Κρήτη βρίσκω τη ψυχή μου. Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Ψάχνω να βρω οικόπεδο».

«Σιγά σιγά ψήνομαι με την αναγνωρισιμότητα. Δεν με ενδιαφέρει, τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Ό,τι είναι να κάνω, το κάνω και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω. Ό,τι θέλω θα κάνω, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κοιτάξει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί το κάνουν οι άνθρωποι γιατί θέλουν να εισβάλλουν τόσο πολύ στις προσωπικές ζωές των άλλων. Δεν θα σταματήσω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω» ανέφερε στη συνέχεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ