Κάνε ότι κοιμάσαι- Επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Καθώς ο Νικόλας προσπαθεί να βρει τρόπο να κλονιστεί η αξιοπιστία του Σταματάκη, ο Λημνιός επιμένει να βοηθήσει στην υπόθεση του Κάσδαγλη με τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη. Με τις ερωτικές φωτογραφίες, ο Ίκαρος μπορεί πλέον να αποδείξει πως το προγαμιαίο συμφωνητικό λειτουργούσε σε βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για την πιθανή μοιχεία. Πώς, όμως, θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό;

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 27

Ο Νικόλας προσπαθεί να βρει τρόπο να κλονιστεί η αξιοπιστία του Σταματάκη. Ο Αχιλλέας εκβιάζει τον Μάκη και του ζητάει να προδώσει κάθε λεπτομέρεια από τις υποθέσεις του συνεργάτη του.

Η Λέτα εξαρτάται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο από τον πατέρα της και δεν μπορεί να εξηγήσει την απόσταση ανάμεσά τους. Ο Σταύρος έχει στοιχεία εναντίον του Βασίλη και του Σταματάκη και ζητάει να μιλήσει στον λυκειάρχη του. Ο Βασίλης κατηγορεί τον Χρήστο ότι πήρε τα στοιχεία αυτά, όταν διέρρηξε το δωμάτιο της Μαργαρίτας στη μαθητική εστία του Κολλεγίου.

Η Άννα μαθαίνει ότι η τυφλή εμπιστοσύνη και εκτίμηση της Χρύσας προς τον Σταματάκη οφείλεται στη βοήθεια που είχε προσπαθήσει να δώσει στον αδελφό της, όταν φοιτούσε κι εκείνος στο Κολλέγιο.

Ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Πέτρος και η Άννα προσπαθούν με κάθε τρόπο να στριμώξουν τον Λημνιό και προσπαθεί να το αποτρέψει. Ο Λημνιός επιμένει να βοηθήσει στην υπόθεση του Κάσδαγλη με τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη και περιμένει να αλλάξει γνώμη ο Νικόλας, για να του ζητήσει το δικό του αντάλλαγμα.

Ο άγνωστος που χτύπησε τον Λάκη, κατάφερε ηλεκτρονικά να μεταφέρει κάποια χρήματα από τον λογαριασμό του και τώρα η Μπετίνα ανησυχεί για το τι άλλο μπορεί να συμβεί. Θεωρώντας ότι ο Τόλης βρίσκεται πίσω απ’ όλα αυτά, ο Λάκης τον προειδοποιεί να μείνει μακριά τους, κατηγορώντας τον και για τον φόνο του πατέρα του.

Θα συνεργαστεί ο Νικόλας με τον Λημνιό; Ποιος είναι ο φοιτητής που εξαφανίστηκε στη θέση του Μάκη, δουλεύοντας παλιότερα για το νομικό γραφείο του Ίκαρου και του Αχιλλέα; Τι θέλει να μάθει η Δάφνη από την Άννα;

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 28

Ο Κάσδαγλης αναρωτιέται πώς βρήκε ο Νικόλας τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη, αλλά σημασία τώρα έχει ότι ο Ίκαρος μπορεί πλέον να αποδείξει πως το προγαμιαίο συμφωνητικό στον γάμο του λειτουργούσε σε βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για την πιθανή μοιχεία.

Ο Μάκης αρχίζει και αντιδρά στην πίεση του Αχιλλέα και προσπαθεί να βρει τρόπο να του δημιουργήσει πρόβλημα. Ποια είναι η θανάσιμη απειλή του Άρη προς τον Πέτρο; Τι ρόλο παίζει στην Υπηρεσία Πληροφοριών;

Η Δάφνη κλονίζεται για τη σχέση της με τον Λημνιό και δεν ξέρει πώς να τον αντιμετωπίσει. Ο Λάμπης προσπαθεί να πλησιάσει στο σχολείο τη Λέτα και της προτείνει να μένει και στο δικό τους σπίτι.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι το σχέδιό τους προδόθηκε. Τον κατέγραψε μια κρυφή κάμερα που είχε στο δωμάτιό της η Μαργαρίτα, όταν ο Σταύρος τον πλήρωσε για να κλέψει τους σκληρούς δίσκους. Ο Σταύρος ζητάει από τον Σταματάκη σαν αντάλλαγμα για να μη μιλήσει, να αποβληθεί η Μαργαρίτα.

Η Ζωή ζητάει από τον Λάκη να μην ενοχλήσει ξανά τον Τόλη για να τους αφήσει ήσυχους και να εξαφανιστεί. Ο Ίκαρος καταθέτει τις φωτογραφίες, ενοχλώντας τη Χρύσα. Η Πέρσα πιέζει να μάθει αν ο Σταματάκης έχει όντως κάποια κρυφή ερωτική ζωή που θα γύριζε εναντίον του.

Πώς θα αντιδράσει η Άννα όταν μάθει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό; Ποιος παγιδεύει τη Μαργαρίτα με την έρευνα στο δωμάτιό της;

Τον Άρη υποδύεται ο ηθοποιός Νίκος Θωμάς.

Η υπόθεση…

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα κι έναν λαμπερό κόσμο προνομίων και εξουσίας, ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της.

Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων, θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνωμοσίες του φωτεινού αυτού κόσμου.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία; Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης
Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση
Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου
Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Executive producer: Άννα Λεμπέση
Παραγωγός: Νίκος Κάλης
Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.
Παραγωγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ