«Έκανα σχέση με έναν άνδρα που μπήκε στη φυλακή 2 φορές — Να τι έμαθα από τη φάση του κακού αγοριού»

Η Jana Hocking περιγράφει όσα έζησε όταν ήταν στη φάση του “κακού αγοριού” όταν ήταν 20 ετών. Οι γυναίκες έλκονται από τα κακά παιδιά. Μπορεί να μην τα παντρεύονται τελικά, αλλά σίγουρα τα ερωτεύονται.

«Αυτό που ζητούσα τότε από έναν άνδρα περιελάμβαναν ένα πρόβλημα ιδιοσυγκρασίας, μερικά τατουάζ (όχι καλλιτεχνικά, τρομακτικά), να είναι δυνατός, να μην υπολογίζει τον νόμο και ουσιαστικά να έχει λίγο σεβασμό σε μένα. Και έτσι ήταν που βρέθηκα στην τρυφερή ηλικία των 23 ετών, να κάθομαι σε μια δικαστική αίθουσα κρατώντας τα χέρια με έναν άνδρα που ήταν έτοιμος να καταδικαστεί σε φυλάκιση. Πάλι…» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Όλα ξεκίνησαν μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα όταν έμενα στο σπίτι των γονιών μου κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών διακοπών. Μόλις είχα βγει από το ντους και στέγνωνα μπροστά στο τζάκι μας με τίποτα άλλο από μια πετσέτα. Ξαφνικά, ο αδελφός μου έσκασε από την εξώπορτα μαζί με έναν φίλο. Τρομοκρατημένη που με είχαν πιάσει μόνο σε μια πετσέτα, έτρεξα στο δωμάτιό μου – αλλά όχι πριν παρατηρήσω ότι ο φίλος του αδελφού μου ήταν καυτός και άκρως γοητευτικός.  Με έπιασε να τρέχω ημίγυμνη μέσα στο σπίτι, άφησε ένα γέλιο και με ακολούθησε στο δωμάτιό μου. Χτύπησε την πόρτα μου και είπε: «Γεια, είμαι ο *Jack (δεν είναι το πραγματικό του όνομα) και θα πάω στην παμπ με τον αδελφό σου. Θέλεις να έρθεις;”. Θέλω να πω, αυτός ο άνδρας ήταν εντυπωσιακός, αλλά εξακολουθούσα να αναρρώνω από το σχεδόν γυμνό μου τρέξιμο. Φώναξα, «Όχι!» και στριμώχτηκα, αμήχανα, στο δωμάτιό μου μέχρι να φύγουν. Κοίταξα έξω από το παράθυρο καθώς έμπαιναν στο αυτοκίνητό του και ναι, ήταν ελκυστικός. Ήταν μαυρισμένος με απίστευτα γαλάζια μάτια, τεράστιους ώμους και στιβαρό κορμί. Ακόμα και τώρα, ταράζομαι λίγο όταν τον σκέφτομαι» περιγράφει.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, η Jana ήταν έξω με φίλους σε μια παμπ παρακολουθώντας το συγκρότημα ενός φίλου της να παίζει όταν εκείνος μπήκε με τον αδελφό της και μερικούς άλλους φίλους. Φλέρταρε με μια άλλη κοπέλα, κάτι που φυσικά της κέντρισε το ενδιαφέρον, οπότε περίμενε μέχρι να φύγει και μετά ζήτησε από τον αδελφό της τον αριθμό του.

Το πρώτο sms που του έστειλε και… οι σκέψεις ότι “μπορείς να τον φτιάξεις”

«Έπειτα από δύο Μαλιμπού και σφηνάκια (ήμουν άλλωστε στα 20 μου), πήρα το θάρρος να του στείλω μήνυμα . Είπα, “Γεια, είμαι η Τζάνα, το κορίτσι με την πετσέτα από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σε είδα στην παμπ απόψε και σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνουμε παρέα”. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, απάντησε με ένα: «Θα σε πάρω αύριο το βράδυ. Να είσαι έτοιμη στις 7:30 μ.μ. Υπάρχει κάτι πιο σέξι από έναν άνδρα που αναλαμβάνει την ευθύνη; Οχι δεν υπάρχει! Όπως είχε υποσχεθεί, πέρασε από το σπίτι των γονιών μου στην ώρα του και με πήρε στο αυτοκίνητο της μαμάς του. Το ήξερα ότι δεν είχε άδεια οδήγησης τότε; Οχι. Ήταν εξωστρεφής, πολύ φλύαρος και είχε ένα δυνατό γέλιο που φώτιζε ένα δωμάτιο. Δεν τον χόρταινα. Μέσα σε 30 λεπτά, βγαίναμε στο πίσω μέρος ενός κινηματογράφου και καθώς με πήγαινε σπίτι εκείνο το βράδυ, ένιωσα πεταλούδες στο στομάχι μου. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, εξήγησε ότι είχε μια ημερομηνία δικαστηρίου για ένα αδίκημα που ήταν αρκετά ταραχώδες – όχι δολοφονία ή κάτι τρελό, αλλά ήταν ασφαλές να πούμε ότι δεν ήταν οπαδός του νόμου.

Ω ναι, οι κόκκινες σημαίες κυμάτιζαν νωρίς, αλλά διάλεξα τη λίμπιντο μου πάνω από το μυαλό μου και σκέφτηκα, ω, καλά, θα επιστρέψω στο πανεπιστήμιο σε ένα μήνα, οπότε θα το απολαύσω για αυτό που είναι και μετά θα πάρω συνεχίζω τα μεγάλα σχέδια ζωής μου» σημειώνει.

«Τις επόμενες δύο εβδομάδες, με παρέσυρε εντελώς από τα πόδια μου. Από το να με επισκέπτεται στη δουλειά μου μερικής απασχόλησης για να αφήσει το μεσημεριανό γεύμα, να με πάρει για φανταχτερά δείπνα. Ήταν απρόβλεπτος, περιπετειώδης και γεμάτος εκπλήξεις… Έτσι, όταν επέστρεψα στο πανεπιστήμιο, δύο ώρες μακριά, ήταν πολύ στο μυαλό μου. Τη δεύτερη μέρα της επιστροφής στον κοιτώνα μου, μου έκανε έκπληξη με μια επίσκεψη. Έφτασε με μια μοτοσικλέτα εντελώς απροειδοποίητα, και μέχρι να φύγει 24 ώρες αργότερα, είχε γίνει γνωστός σε όλα τα παιδιά που ζούσαν στον κοιτώνα μου. Όχι με την καλή έννοια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ένα μήνα αργότερα, στο πάρτι γενεθλίων μου, έφτασε μεθυσμένος και προσπάθησε να τσακωθεί με τον άνδρα της ξαδέρφης μου. Ναι, αυτή ήταν η εισαγωγή του στην οικογένειά μου, αλλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να τον φτιάξω. Για άλλη μια φορά, ω τόσο κλισέ! Μπορούσα να δω δυνατότητες. ήταν έξυπνος τόσο γρήγορος και πίστευα ότι χρειαζόταν απλώς λίγη καθοδήγηση. Αυτό που δεν κατάλαβα τότε ήταν ότι το ίδιο και εγώ» πρόσθεσε.

«Πίστευα αφελώς ότι θα μπορούσα να τον βοηθήσω να γίνει ο άνθρωπος που πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι»

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις οι γυναίκες θέλουν να μεταμορφώσουν ένα κακό παιδί στον ιδανικό άντρα. Η αίσθηση ότι το κατάφεραν είναι ικανοποιητική και τις κάνει να αισθάνονται πιο δυνατές ανάμεσα στις άλλες γυναίκες. Αλλά να ξέρετε πως μόνος τρόπος να αλλάξει ένα κακό παιδί είναι να ερωτευτεί και να αποφασίσει ο ίδιος να γίνει καλύτερος!

«Όταν φτάσαμε στα δύο χρόνια, είχε ήδη απαγορευτεί από τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και είχε απολαύσει σύντομες διακοπές στη φυλακή. Μετά από αυτό το πέρασμα, ξαναρχίσαμε την καθημερινή ζωή, και λέγοντας καθημερινή ζωή, εννοώ ότι θα πήγαινε στη δουλειά και στην παμπ, και εγώ πήγαινα πέρα ​​δώθε ανάμεσα στο πανεπιστήμιο, το σπίτι του και την πρακτική μου στην πόλη. Έκανα κατά μέσο όρο τουλάχιστον 300 χλμ. την εβδομάδα με το μικροσκοπικό μου αυτοκίνητο. Όμως ήμουν ερωτευμένη μαζί του και πίστευα αφελώς ότι θα μπορούσα να τον βοηθήσω να γίνει ο άνθρωπος που πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι» δήλωσε η Jana Hocking.

Οι φίλοι και η οικογένεια της άρχισαν να παρατηρούν μια πραγματική αλλαγή στην προσωπικότητά της. Έδινε λιγότερο σημασία στο πτυχίο μου και περισσότερο σε εκείνον. Οι βαθμοί της άρχισαν να πέφτουν και ήταν διαρκώς ανήσυχη.

«Αλλά όπως ακούτε τόσο συχνά από ανθρώπους σε τοξικές σχέσεις, όταν τα πράγματα ήταν καλά, ήταν υπέροχα. Μου άρεσε η αυτοπεποίθησή του και όταν μου έδινε προσοχή, ήταν σαν να σταματούσε όλος ο κόσμος. Στη συνέχεια, όμως, έστρεφε την προσοχή του σε φίλους που είχαν κακή επιρροή ή κορίτσια που τους άρεσε το όμορφο πρόσωπό του όσο κι εμένα. Έτσι, όταν έμπλεξε σε άγριο καβγά σε μια παμπ και άνοιξε το κεφάλι κάποιου, δεν έπαθα σοκ. Όταν ένας αστυνομικός με έσπρωξε απαλά προς τα πίσω για να με βγάλει από τη μέση του καβγά, αποφάσισε να πιάσει το χέρι του αστυνομικού, να λυγίσει τα δάχτυλά του και στη συνέχεια να του σπάσει το χέρι. Για άλλη μια φορά, δυστυχώς, δεν σοκαρίστηκα. Πήγε πίσω στη φυλακή αυτή τη φορά για ένα χρόνο. Τώρα, αυτό που δεν περίμενα ήταν ότι αυτό θα αποδεικνυόταν μια συγκαλυμμένη ευλογία. Όχι μόνο ήταν μια κλήση αφύπνισης για εκείνον, αλλά με βοήθησε επίσης να απομακρυνθώ από μια κακή σχέση και να αποκτήσω διαύγεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η μαμά μου μπήκε… στη δράση. Παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις και τις εκκλήσεις από φίλους και συγγενείς κατά τη διάρκεια της περιόδου που περάσαμε μαζί, μόλις απομακρυνόταν (με δικαστική απόφαση) θα άκουγα τι είχαν να πουν. Οι βαθμοί μου επανήλθαν στο πανεπιστήμιο, σταμάτησα να τον αγχώνομαι μήπως τσακωθεί όταν έβγαινα έξω, ξαναβρήκα τις φιλίες που έχασα κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής του ερωτισμού μου και άρχισα να ξαναβρίσκω το χιούμορ και τη χαρά στη ζωή. Μέχρι να τελειώσει την ποινή του, είχα τελειώσει με τη σχέση. Απροσδόκητα, αποκτήσαμε και οι δύο την ελευθερία μετά το έτος της φυλάκισής του» τονίζει.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, βοήθησε επίσης το γεγονός ότι την απατούσε με μια ντόπια γυναίκα που φρόντιζε να πηγαίνει στα επισκεπτήρια. «Πώς το έμαθα; Α, τους εντόπισε ένας οικογενειακός φίλος. Χρειάστηκαν άλλοι δύο μήνες θεραπείας για να μου δώσει τα εργαλεία για να θέσω όρια στο τι θα δεχτώ και τι δεν θα δεχτώ σε μια σχέση, και είναι ασφαλές να πούμε ότι ακόμα μαθαίνω. Υπήρξαν μερικά πισωγυρίσματα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά με έναν περίεργο τρόπο, είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Μου έμαθε αυτό που δεν θέλω και δεν θα δεχτώ ποτέ ξανά. Απλώς ευχαριστώ τον Θεό ήταν στα πρώτα μου χρόνια. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο δύσκολο θα ήταν να το ξαναπεράσω» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ