Η παραλία: Ο Χάρι ψάχνει πληροφορίες για τη δολοφονία της Υπατίας – Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στις 22:45.

Ο Γράντος, σε μια στιγμή αδυναμίας, αποκαλύπτει στον Χάρι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο της Υπατίας και ο Χάρι βρίσκει τον Διονύση, απαιτώντας να μάθει περισσότερα. Από την άλλη, ο Γράντος, μαθαίνοντας για τον πραγματικό πατέρα του Χάρι, αρχίζει να αναζητά την αλήθεια για τους βιολογικούς του γονείς. Η τελευταία ελπίδα του βρίσκεται στα χέρια του Αρβανιτάκη.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 93

Ο Γράντος, σε μια στιγμή αδυναμίας, αποκαλύπτει στον Χάρι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο της Υπατίας και ο Χάρι, με τη σειρά του, βρίσκει τον Διονύση, απαιτώντας να μάθει περισσότερα. Παράλληλα, η Τες βρίσκεται σε απόγνωση με τη συμπεριφορά του Γράντου και παρακαλεί τον Χάρι να μεσολαβήσει λόγω των γλωσσικών δυσκολιών που υπάρχουν ανάμεσά τους. Η Μαρία επισκέπτεται τον πατέρα της για πρώτη φορά από τότε που μετακόμισε στο κοινόβιο, όμως η συνάντησή τους δεν έχει θετική εξέλιξη καθώς οι σχέσεις τους και τα συναισθήματά τους είναι τεταμένα.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 94

Η καινούργια σχέση της Νάταλι με τη Μέλανι έχει προσελκύσει τα μάτια των ανθρώπων του χωριού πάνω τους, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση και τις δύο. Με αφορμή την επικείμενη συναυλία των χίπηδων, δημιουργείται μια ομάδα προστασίας, η οποία επαναφέρει σκληρές αναμνήσεις στον Στιβ από τον πόλεμο του Βιετνάμ, αλλά η Νάταλι συμπαραστέκεται στον φίλο της και τον ηρεμεί με τον δικό της τρόπο. Το ίδιο βράδυ, ο Χάρι σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Γράντο, μοιράζεται μαζί του το παρελθόν του και την πρόσφατη ανακάλυψη του πραγματικού του πατέρα, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη του Γράντου να μάθει για τους βιολογικούς του γονείς.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 95

Η επιχείρηση της Νόνας έχει ανθίσει και τα οικονομικά της βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, φέρνοντάς την όλο και πιο κοντά στη δημιουργία ενός δεύτερου φούρνου. Ωστόσο, όταν ζητάει από τον Τόμι να γίνουν συνέταιροι, η απάντησή του την προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα. Στο Mermaid Café όπου διαβάζει αμέριμνος το βιβλίο του ο Χάρι, τον πλησιάζει ο Λοΐζος ζητώντας του να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της χαμένης του αδερφής, καθώς δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει όσο ήθελε.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 – Επεισόδιο 96

Ο Χάρι βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με τη δημιουργία ενός ιατρείου προς τιμή της Υπατίας, καθώς προβληματίζεται για το αν θα αξιοποιήσει τη βοήθεια που του προσφέρει ο Διονύσης. Τον ίδιο καιρό, ο Μαρκ και η Μαρία έχουν εντάσεις στη σχέση τους, καθώς ο Μαρκ αισθάνεται ότι η Μαρία, στην προσπάθειά της να αλλάξει νοοτροπία και να γίνει χίπισσα, έχει χάσει τον εαυτό της. Η τελευταία ελπίδα του Γράντου για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον βιολογικό του πατέρα, βρίσκεται στα χέρια του Αρβανιτάκη.

Παίζουν: Δανάη Μιχαλάκη (Υπατία Αρχοντάκη), Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρι Πιρς), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Γιούλικα Σκαφιδά (Αντιγόνη Αρχοντάκη), Νικόλας Παπαγιάννης (Γράντος Μαυριτσάκης), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Λοΐζος Ανδρουλιδάκης), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Δημήτρης Κίτσος (Παύλος Αρχοντάκης), Ελεάνα Στραβοδήμου (Ναταλί Πασκάλ), Αλέξανδρος Πέρρος (Μαρκ Μπένσον), Μαρία Μπαγανά (Νόνα Ζηνοβάκη), Αλέξανδρος Μούκανος (Παπα-Νικόλας Μαυριτσάκης), Νίκος Καραγιώργης (Παντελής Αρβανιτάκης), Ευσταθία Τσαπαρέλη (Κερασία Μαυριτσάκη), Ξένια Ντάνια (Τες Γουίλσον), Μαρθίλια Σβάρνα (Λόρα Μπράουν), Γιώργος Σαββίδης (Τόμι Μπέικερ), Στέφανος Μουαγκιέ (Στιβ Μίλερ), Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος-Alex Sid (Μπράιαν Τέιλορ), Τάκης Σακελλαρίου (Κώστας Ζαφειράκης), Κατερίνα Λυπηρίδου (Ελένη Ανδρουλιδάκη), Νόνη Ιωαννίδου (Άννα Τσαμπουράκη), Γιώργος Γιαννόπουλος (Μανόλης Παπαγιαννάκης), Προμηθέας Νερατίνι (Ηλίας Παπαδομιχελάκης), Βερονίκη Κυριακοπούλου (Βερόνικα Τόμσον)

Στον ρόλο του Πιτ Φέργκιουσον ο Κώστας Νικούλι
Στον ρόλο του Γιώργου Παυλόπουλου ο Γιάννης Κουκουράκης
Στον ρόλο του Νικήτα Τσαμπουράκη ο Γιώργος Μιχαλάκης
Στον ρόλο του Ανδρέα Καραχάλιου ο Μάκης Παπαδημητρίου
Στον ρόλο της Νικολίνας Αρχοντάκη η Μπέτυ Λιβανού
Και στον ρόλο του Δημητρού Αρχοντάκη ο Γιώργος Νινιός

Σενάριο: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Κώστας Γεραμπίνης
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σκηνοθέτες: Εύη Βαρδάκη, Χρήστος Ζαχαράκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Γούλος, Άγγελος Παπαδόπουλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολογία: Νινέττα Ζαχαροπούλου
Μακιγιάζ: Λία Πρωτόπαππα, Έλλη Κριαρά
Ηχοληψία: Παναγιώτης Ψημμένος, Ανδρέας Γκόβας
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Μουσικοί-στίχοι: Alex Sid, Δημήτρης Νάσιος (Quasamodo)
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Casting: Ηρώ Γάλλου
Project manager: Ορέστης Πλακιάς
Οργάνωση παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Δημήτρης Αποστολίδης
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Executive producer: Βασίλης Χρυσανθόπουλος
Παραγωγή: ΕΡΤ

Βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιδέα των Πηνελόπης Κουρτζή και Αυγής Βάγια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ