Η Ηλιακή Έκλειψη του Οκτωβρίου 2023 θα επηρεάσει περισσότερο αυτά τα 4 ζώδια

Η εποχή της έκλειψης είναι πάντα αυτό που επηρεάζει τα ζώδια. Εάν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ολική έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, τότε ετοιμαστείτε για τη βόλτα της ζωής σας, γιατί έχετε ραντεβού με το πεπρωμένο.

Στην αστρολογία, οι εκλείψεις είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα μαγευτικό και μυστηριώδες ουράνιο φαινόμενο. Στην πραγματικότητα, αυτές οι διακοπές στον τακτικά προγραμματισμένο προγραμματισμό μας είναι πάντα ένα μήνυμα ότι πρόκειται να συμβεί αλλαγή. Μια ηλιακή έκλειψη εκτυλίσσεται πάντα στη θέση μιας νέας σελήνης, ενώ μια έκλειψη Σελήνης συμβαίνει πάντα αντί για μια πανσέληνο.

Αυτές οι δυσλειτουργίες στον τυπικό σεληνιακό μας κύκλο των 28 ημερών είναι ένα σημάδι ότι τίποτα δεν είναι στον έλεγχό μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τα χαρτιά να πέσουν όπου μπορούν. Βυθίζοντάς σας στη βαθύτερη σκιά του εαυτού σας, μια έκλειψη σας αναγκάζει πάντα να δείτε την αλήθεια. Και μόλις τα μάτια σας προσαρμοστούν στο σκοτάδι, όλα αρχίζουν να έχουν νόημα.

Φτάνοντας στις 14 Οκτωβρίου στις 1:55 μ.μ. ET, μια ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό θα προσγειωθεί στις 21 μοίρες, που θα λάβει χώρα μόλις τέσσερις μοίρες μακριά από τον Νότιο Κόμβο του Ζυγού.

Στη σκοτεινή πλευρά, ο Ζυγός μπορεί να είναι παθητικός επιθετικός, αναποφάσιστος και συνεξαρτώμενος. Από τη θετική πλευρά, ο Ζυγός είναι επίσης το ζώδιο της αρμονίας , της ισορροπίας, της διπλωματίας και της πνευματικής δύναμης. Αυτή η έκλειψη φέρνει την εστίασή σας σε καταστάσεις της ζωής σας που μπορεί να είναι τοξικές.

Αυτά τα 4 ζώδια θα νιώσουν την έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό περισσότερο

Μαθαίνεις τόσα πολλά για το πώς μοιάζει μια υγιής σχέση, Κριέ. Και επειδή αυτή η ηλιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον Ζυγό – το αντίθετο ζώδιό σας – ξεκινά με άλμα τη μηχανή στον έβδομο οίκο σας σημαντικών άλλων, όπως συμμάχων, εχθρών, συζύγων και πρώην. Μια σημαντική αλλαγή καταλήγει σε μια σχέση;

Θέλετε να απαλλαγείτε από μια δέσμευση που έχετε αναλάβει σε κάποιον; Ενώ αυτή η έκλειψη ηλίου μπορεί να υποδηλώνει ότι είστε έτοιμοι να διακόψετε τους δεσμούς με κάποιον, θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι μια σχέση εξελίσσεται σε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο δυνατό και πιο κρίσιμο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η έκλειψη Ηλίου θα σας κάνει να καταλάβετε τι κάνει μια σχέση ισχυρή (και τι την κάνει να καταρρεύσει).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ