Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος υποκύπτει στον εκβιασμό του Δημοσθένη – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Μια εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις για τη σειρά “Η γη της ελιάς” ξεκινά από απόψε στο Mega.

Τι θα δούμε σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Ο Κουράκος πείθει τη Δήμητρα να πάει μερικά ρούχα της στο σπίτι του προκειμένου να κοιμάται εκεί κάποια βράδια. Ο Πότης προσπαθεί να αποτρέψει την Άννα από το να τραγουδήσει στο μπουζουξίδικο, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη.

Η Αμαλία κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με την Αθηνά, αλλά εκείνη παραμένει συγκρατημένη. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης μαθαίνει το μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη του.

Η Ιουλία διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Στάθη, αλλά εκείνος δεν τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρηγορήσει τη Θεοδώρα που βιώνει την πρώτη ερωτική απογοήτευση της ζωής της.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

Ένα ακόμη περιστατικό με την Αγγελική γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής. Ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε.

Ο Στράτος αποκαλύπτει στον Κουράκο ότι τον κουτσομπολεύει ο Πότης και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια.

Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της. Η Άννα συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της εκεί κι αυτός της ρίχνεται.

Τι θα δούμε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Ο Αποστόλης και ο Πότης αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν την τιμή της Άννας και δίνουν ένα μάθημα στον Ελευθερέα. Εκείνος, όμως, τους κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό και η Δήμητρα αναγκάζεται να τους συλλάβει.

Ο Δημοσθένης εντείνει τον εκβιασμό του στον Ισίδωρο, ο οποίος υποχρεώνεται να πει τα πάντα στην οικογένειά του αλλά και στον Κουράκο προκειμένου να συλλάβει τον εκβιαστή του.

Ο Στάθης φροντίζει λίγο παραπάνω την Ιουλία, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια της Αριάδνης. Την ίδια ώρα, η Βασιλική και η Αρετή μαθαίνουν ότι η Αριάδνη πήρε το επίθετο του πατέρα της. Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο κι εκεί η Μαρία της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Τι θα δούμε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

Ο Πότης και ο Αποστόλης οδηγούνται στο κρατητήριο και ο Λυκούργος σπεύδει να τους υπερασπιστεί. Η Αριάδνη εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Ιουλία, φέρνοντας τον Στάθη σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Δημοσθένης δίνει ραντεβού στον Ισίδωρο, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα του εκβιασμού. Η Αθηνά ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο που έγραψε η Μαρία, αγνοώντας πως πρόκειται για τη βιογραφία της. Η Μαργαρίτα μένει άναυδη όταν η Θεοδώρα της ανακοινώνει πως είναι έγκυος.

Τι θα δούμε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Η Θεοδώρα θυμωμένη λέει στον Παρασκευά ότι είναι έγκυος κι αυτός τρομοκρατείται στην ιδέα ότι μπορεί εκείνη να κρατήσει το παιδί. Ο Ισίδωρος αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο και η αστυνομία συλλαμβάνει τον κακοποιό που πηγαίνει να τα πάρει για λογαριασμό τού Δημοσθένη.

Η Αθηνά διαβάζει το βιβλίο που έγραψε η Μαρία, αλλά την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Αρετή δέχεται απρόσμενη επίσκεψη από έναν άνδρα στο μαγαζί. Ο Βαγιάκος εξηγεί στον Δημοσθένη μια ιδέα για να ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ