Η Γη της Ελιάς: Νέο spoiler για την οικογένεια Βρεττάκου – Τον βρίσκουν αναίσθητο

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, όπως κάθε ημέρα, μας έδωσε ένα νέο spoiler για τη σειρά “Η Γη της Ελιάς“. Χθες οι συντελεστές της εκπομπής αποκάλυψαν ότι στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μια νέα δολοφονία. Συγκεκριμένα η Μυρτάλη θα βρει νεκρό στο σπίτι της, μέσα σε μια λίμνη αίματος, τον Νικήτα. Η σχέση που μόλις ξεκίνησε θα βρει άδοξο τέλος.

Ο Αλέξης Μίχας μας πήγε στην οικογένεια Βρεττάκων. Κρίσιμες ώρες για τον Ισίδωρο, καθώς τα προβλήματα με την υγεία του χειροτερεύουν. Μεταφέρεται αναίσθητος στο νοσοκομείο και αυτή τη φορά τον βρίσκει η Αναστασία μέσα στο σπίτι.

Ο Ισίδωρος έχει υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο. Στο πλευρό του βρίσκονται τα παιδιά του, ο Μάνος και η Αντιγόνη. Την ίδια ώρα επιστρέφει εσπευσμένα και η Μυρτάλη από την κηδεία του Νικήτα στη Θεσσαλονίκη, μόλις μαθαίνει τα νέα για τον θείο της.

Η Γη της Ελιάς: Οι υποψίες της Αθηνάς και η συνάντηση με τον Ιάκωβο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» η Μαρίνα παραμένει κρατούμενη στο Τμήμα, ενώ δίνουν κατάθεση ο Στάθης και ο Ιάκωβος.

Ο Μάνος, διαλυμένος από την περιπέτεια και τη σύλληψη της Μαρίνας, παρακαλεί τον αστυνόμο Κουράκο να του επιτρέψει να τη δει. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Αλέξη και διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει αλλάξει κλειδαριά.

Του ζητάει τον λόγο και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσά τους. Η Αθηνά επιστρέφει στη Μάνη κι αμέσως πηγαίνει στον Ιάκωβο για να του μεταφέρει της υποψίες της Μαρίας για τη μητέρα του Δημήτρη.

Ο Ιάκωβος, θορυβημένος, αποφασίζει να το ψάξει. Η Αρετή βλέπει στον δρόμο τον Στάθη και την Εύα, σε τρυφερή στιγμή που δεν αφήνει αμφιβολίες για τη σχέση τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ