Η Γη της Ελιάς: Εξοργισμένος ο Χρήστος με την απιστία – Η αντίδραση της Μυρτάλης

 Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται απόψε με τον Χρήστο, που εξοργισμένος με όσα αντίκρυσε, να πηγαίνει στην Ισμήνη και της τα λέει όλα. Είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει, χωρίς εξηγήσεις. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές, και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση.

Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του. Ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται. Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια.

Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της. Η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππο είναι απροσδόκητη.

Η Γη της Ελιάς: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

Το μόνιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνά ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο. Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που την χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο.

Ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Πέμπτη 10 Νοεμβρίου

Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί. Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία.

Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταια. Η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της. Ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ