Η Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιφυλάσσει μία αναπάντεχη έκπληξη στις δύο ομάδες – Τι θα δούμε απόψε

Στο χθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 21/11), η πράσινη ομάδα κέρδισε τη Δοκιμασία Επάθλου και επέλεξε τα μακαρόνια με κιμά και το πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία. Το laundry έμεινε για τη γαλάζια ομάδα, με τους παίκτες να δίνουν τα ρούχα τους για πλύσιμο, μετά από πολύ καιρό.

Τι θα δούμε απόψε στη Φάρμα

Στο σημερινό επεισόδιο (Τετάρτη 22/11), ο Νίκος Παρλάντζας επισκέπτεται το σπίτι της γαλάζιας ομάδας και συζητούν όλοι μαζί για την απουσία της Νάσιας Ευαγγελάτου και της Αντωνίας Μωυσίδου, που είναι άρρωστες, αλλά και για πιθανούς υποψήφιους μονομάχους. Η Ελεονώρα Κεσίδου αποχωρεί από τη συζήτηση φανερά εκνευρισμένη.

Στην πράσινη ομάδα κάποιοι αμφισβητούν την ασθένεια της Νάσιας και κάποιοι άλλοι σχολιάζουν την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νίκου Παρλάντζα. Λίγο αργότερα, όλοι ταράζονται από την ξαφνική λιποθυμία της Ελεονώρας και η ίδια μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όλοι απορούν αν θα καταφέρει να συνεχίσει και να μονομαχήσει την Πέμπτη 23/11 στον Αχυρώνα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλώς ορίζει τις δύο ομάδες στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας, όπου οι παίκτες θα πρέπει να παίξουν… μπάσκετ. Ποιο είναι το πλεονέκτημα, που κέρδισε η πράσινη ομάδα και κατά πόσο θα επηρεάσει την έκβαση του αποτελέσματος; Ποια ομάδα θα βάλει τα περισσότερα καλάθια και ποια θα διαλέξει λάθος στρατηγική;

Το απόγευμα η Νάσια επιστρέφει στη σκηνή, γεγονός που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τον Γιώργο Γιαννούλα, ενώ λίγο αργότερα επιστρέφει και η Ελεονώρα. Τι είπε ο γιατρός για την πορεία της υγείας της 1ης μονομάχου; Θα καταφέρει να αγωνιστεί;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αυτή τη φορά, κάνει συμβούλιο και με τις δύο ομάδες παρούσες και τους επιφυλάσσει μία αναπάντεχη έκπληξη.

Η Φάρμα έρχεται απόψε, στις 21:00, στο Star με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο περιπέτειες για τους παίκτες.

Δείτε το trailer του 35ου επεισοδίου της Φάρμας

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager – Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός: Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ