Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε σε γέλια με το «τρικ» του Μάνεση: «Βρε κουτό…»

Αίσθηση προκάλεσε ο Νίκος Μάνεσης με όσα είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το Σαββατοκύριακο. Το πρωί της Δευτέρας, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν το γεγονός με υπονοούμενα και αιχμές για την συνεργασία της παρουσιάστριας με τον δημοσιογράφο στο παρελθόν που έληξε άδοξα.

«Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά σίγουρα δεν ήταν η μόνη αποχώρηση που ανακοινώθηκε. Είχαμε και άλλη μία και βέβαια το αντίκρισμα, απ’ ότι θα καταλάβουμε όλοι, ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο και τα social media της εκπομπής», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα.

«Τι κοιτάτε εμένα;», είπε η Ελεονώρα Μελέτη βάζοντας τα γέλια μετά την προβολή του βίντεο. «Βρε κουτό, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση», συνέχισε η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της να ρωτούν:

Κ.ΤΣ.: Εσείς όταν κάνατε την εκπομπή μαζί, το έκανε και σε εσάς;

Ε.Μ.: Φταίγαμε εμείς, φταίγαμε οι μπροστά, οι παρουσιαστές.

Κ.ΤΣ.: Τότε έφταιγαν οι παρουσιαστές;

Ε.Μ.: Αφού φύγαμε όλοι.

Θ.Π.: Με βάση την επαγωγική μέθοδο, τώρα φταίει ο Νίκος, δεν φταίνε οι υπόλοιποι.

Ε.Μ.: Δεν ξέρω, μη με μπλέκεται σε αυτό το παιχνίδι.

Α.Ζ.: Δεν σας έστελναν τίποτα τότε στα social;

Ε.Μ.: Τότε είχαν μπλοκάρει για άλλο λόγο τα social.

Νίκος Μάνεσης: Το σχόλιο για την ολοκλήρωση της καριέρας του και το τρικ

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μάνεσης το Σάββατο δήλωσε στον αέρα της εκπομπής πως διανύει την τελευταία του διετία στον Alpha ενώ στη συνέχεια, την Κυριακή έσπευσε να διευκρινίσει πως έκανε ένα… τρικ αφήνοντας αιχμές για τα νούμερα τηλεθέασης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ