Ελεονώρα Μελέτη για Δούκισσα Νομικού: Έχει ξαναγίνει όλο αυτό

Η ξαφνική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το “Πρωινό” αποτέλεσε θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Mega Καλημέρα”.

«Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μίας ομάδας και ο σταθμός να βγαίνει και να λέει “ναι όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα”. Παρά την απόφαση αυτή που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μία στήριξη σε όλο αυτό» σχολίασε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, όταν ο συνεργάτης της Κώστας Τσουρός ανέφερε ότι είναι περίεργο πως ενώ αποφάσισε μόνη της να αποχωρήσει από την εκπομπή, το κανάλι να την στηρίζει, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να υπενθυμίσει πως κάτι τέτοιο έχει ξαναγίνει.

«Έχει ξαναγίνει όλο αυτό. Έχει ξαναγίνει. Τα κανάλια θέλουν οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά και θέλουν να υπάρχει ειρήνη και ομαλότητα. Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή στην οποία είχαν φύγει όλοι και είχα μείνει μόνη μου. Είπα φεύγω, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να σου πει ένα κανάλι να κάτσεις όταν βλέπει ότι δύο άνθρωποι δεν θα ταιριάξουν τα χνώτα τους ποτέ» συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ