GNTM: “Λύγισε” η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ο λόγος ήταν ο διαγωνιζόμενος Μάκης που έφτασε στις οντισιόν του GNTM διεκδικώντας μία θέση στο ριάλιτι μόδας.

Ο 24χρονος που ασχολείται με πολλά πράγματα, αλλά κυρίως με την υποκριτική και το ψάρεμα, έκλεψε τις εντυπώσεις με τον δυναμικό του χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης συγκίνησε όλους τους κριτές με την στάση ζωής του καθώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με χιούμορ και διαχειρίζεται τα προβλήματα με μεγάλη δύναμη. Περιγράφοντας τον εαυτό του και την προσωπικότητά του, αποκάλυψε μία προσωπική του ιστορία.

«Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν από δυο χρόνια και την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ.  Το αφήνω όπου να ‘ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι.

Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία. Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω πρόστιμο και είχα ίσα-ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω. Πάω στο περίπτερο να πάρω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω.

Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω να γυρίσω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Μας έχεις κατασυγκινήσει γιατί είσαι ένα παιδί που, ενώ έχει περάσει πάρα πολλά, μπήκε μέσα και μας έχεις μεταδώσει όλη αυτή τη θετική ενέργεια» παραδέχθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο του GNTM. Η κριτής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

GNTM: Η οντισιόν του Γιάννη που κέρδισε τη Wild Card της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Ο Γιάννης από τη Λάρισα ήταν ένα ακόμη αγόρι που θέλησε να δοκιμάσει τη δυνατότητά του στο μόντελινγκ και δήλωσε συμμετοχή στο φετινό GNTM.

Ο 25χρονος, που εργάζεται και ως μοντέλο, είπε ότι θέλει πολύ να «αρπάξει» την ευκαιρία αυτή και πως έχει κάνει τεράστιο αγώνα να χάσει κιλά και να γίνει αυτός που παρουσιάζεται απόψε στην οντισιόν. Ο Γιάννης έχει τελειώσει λογιστική και δουλεύει σε χώρους εστίασης. Είχε τεράστιο κόμπλεξ με το σώμα του λόγω των κιλών. Τελικά πήρε δύο όχι και δύο ναι και τον έσωσε η Wild Card της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ