GNTM: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα—Τα πρώτα πλάνα και τα δάκρυα στις οντισιόν

Λίγες ώρες απομένουν για την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM.

Το αγαπημένο πρόγραμμα του Star υπόσχεται για άλλη μια φορά να γεμίσει τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης με λάμψη, πόζες, δοκιμασίες, συγκίνηση και μεγάλες δόσεις μόδας.

Στο φετινό GNTM όλα αλλάζουν. Στον πέμπτο κύκλο του αγαπημένου σόου παίρνουν μέρος μόνο γυναίκες από 18 έως και 88 ετών!

Πανέτοιμοι δηλώνουν και οι φετινοί κριτές με τον Γιώργο Καράβα να δηλώνει στο προφίλ του GNTMστο Instagram: «Είμαστε εδώ πανέτοιμοι, η ομάδα είναι σούπερ, επιστροφή Βικάρας, Τάσος Σοφρωνίου θεός, Σοφία Χατζηπαντέλη… παιδιά, το καλύτερο GNTM ever! Stay tuned».

«Είμαι τόσο λυσσασμένος για το GNTM 5 που άφησα το Παρίσι για έξι μήνες και ήρθα να τα κάνω μαντάρα. Αυτή είναι η λύσσα, να παρατάς τα πάντα για να κάνεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι και νιώθεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο GNTM 5 με αυτήν τη φοβερή ομάδα» τόνισε ο άλλος κριτής του σόου, Τάσος Σοφρωνίου.

Το πρώτο επεισόδιο του GNTM 5 θα προβληθεί απόψε το βράδυ στις 21:00 στο Star.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα από την πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας, στο οποίο εμφανίζονται οι υποψήφιες διαγωνιζόμενες να κάνουν πασαρέλα, μπροστά στην κριτική επιτροπή. Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο, μάλλον για κάποια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, καθώς ο φακός την κατέγραψε να μην αντέχει και να ξεσπάει σε κλάματα στις οντισιόν.

Δείτε το απόσπασμα της πρεμιέρας του GNTM:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ