Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ο Σκαραβαίος» είναι γυρισμένος στο πρότυπο των αντίστοιχων των σειρών του εξωτερικού

«”Ο Σκαραβαίος είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που εξιχνιάζει ανθρωποκτονίες» εξηγεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. 

Ο ηθοποιός ήταν προσκεκλημένος σήμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του «Happy Day» όπου έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου, η οποία παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 21:00, στον Alpha.

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές κυριαρχούν στο «Σκαραβαίο». Ο Γιώργος Πυρπασόποιυλος υποδύεται τον ανακριτή Μάκη Πριόβολο ο οποίος έχει κοφτερό μυαλό, βρίσκει τα μοτίβα μελετώντας και οργανώνοντας τους φακέλους των υποθέσεων. Κάνει μόνο δουλειές γραφείου, αφού έχει παροπλιστεί μετά από συμπλοκή που τον οδήγησε σε αναπηρικό αμαξίδιο. «Εμπλέκομαι περισσότερο στο γραφείο και λιγότερο έξω. Υπάρχουν και στιγμές που βγαίνω στο πεδίο δράσης» υπογραμμίζει.

Ο Μάκης Πριόβολος ανήκει στην ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής με επικεφαλής τον Γιάννη Τσορτέκη που είναι ο Μάρκος Αλεξίου με το παρατσούκλι Σκαραβαίος, διότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο σκαραβαίο, αλλά και με τους

Μαρία Παπαφωτίου (Μάρθα), Νικολέττα Καρρά (Μαργαρίτα), Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (Κατερίνα), Βάσω Καβαλιεράτου (Ελευθερία), Κωνσταντίνο Λιάρο (Κώστας), Μανώλη Μαυροματάκη (Διοικητής). «Οι ιστορίες είναι αυτοτελείς αλλά υπάρχουν και πολλοί guests. Παράλληλα με τις αστυνομικές ιστορίες τρέχει και η προσωπική ιστορία του Σκαραβαίου, με τη μητέρα του (Ράνια Οικονομίδου) και τον πατριό του (Θοδωρής Κατσαφάδος)».

 «Ο Σκαραβαίος» είναι γυρισμένος στο «πρότυπο των αντίστοιχων των σειρών του εξωτερικού» σημειώνει. «Οι ιστορίες είναι αυτοτελείς» κι αυτό αποτελεί «ένα από τα ατού της σειράς. Εάν χάσεις κάτι δεν χάνεις τη σειρά ολόκληρη» τονίζει.

«Είμαι φαν των αστυνομικών σειρών» δηλώνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Αναφερόμενος στην ιστορία του επεισοδίου που θα δούμε την Κυριακή, με τίτλο «Κτήμα “Ο Παράδεισος”», λέει ότι πρόκειται για μία οικογενειακή ιστορία με σκοτεινά μονοπάτια. Ένας οινοπαραγωγός και ερασιτέχνης ζωγράφος, βρίσκεται νεκρός στο Κτήμα του στα προάστεια της Αττικής, ενώ μια νέα αλλοδαπή γυναίκα που ποζάριζε γι’ αυτόν τους τελευταίους μήνες και πιθανολογείται ότι είχαν σχέση, είναι εξαφανισμένη. Είχαν πράγματι σχέση; Ποιος τον δολοφόνησε με τόσο άγριο τρόπο; Με ποιον είχε ανοιχτούς λογαριασμούς το θύμα που ήταν γνωστός μπον βιβέρ;

Η συνέχεια στην οθόνη…

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ