Ο Σκαραβαίος: Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν – Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές. «Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρο της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της.

Η κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στην Avant Première του 1ου επεισοδίου της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου του Alpha, «Ο Σκαραβαίος», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 21:00 και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Γιάννης Τσορτέκης (Μάρκος Αλεξίου /Σκαραβαίος): Ο Σκαραβαίος είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Οι συνάδελφοί του τον φωνάζουν Σκαραβαίο, εξ αιτίας ενός αυτοκινήτου σκαραβαίου που οδηγεί. Είναι ο επικεφαλής της ομάδας του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και παρακολουθούμε τη ζωή του μέσα κι έξω από αυτή την ομάδα.

Σταύρος Στάγκος (σκηνοθέτης): Είναι μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής η οποία λύνει σε κάθε επεισόδιο ένα έγκλημα αλλά ταυτόχρονα υπάρχει η ιστορία των κεντρικών ηρώων, ειδικά του κεντρικού ήρωα, του Σκαραβαίου/Γιάννη Τσορτέκη η οποία τρέχει από πίσω.

Νικολέττα Καρρά (Μαργαρίτα Κωνσταντίνου): Υποδύομαι μια ιατροδικαστή. Συναντήθηκα με ιατροδικαστές, έκανα συζητήσεις, έπρεπε να μπω μέσα στο κλίμα του ρόλου που έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Νομίζω ότι, μετά από αυτό το ρόλο, όταν θα βλέπω ταινίες δεν θα με τρομάζει τίποτε!

Γιώργος Πυρπασόπουλος (Μάκης Πριόβολος): Ο Μάκης ανήκει στην ομάδα του Μάρκου/ Σκαραβαίου. Είίναι η τεχνική υποστήριξη της ομάδας. Είναι καθηλωμένος σε ένα αμαξίδιο λόγω ενός ατυχήματος εν ώρα υπηρεσίας.

Χρήστος Πλαϊνης (Λαμπίρης): Είμαι ένας ντετέκτιβ που τον έχουν απελάσει λόγω κακής διαγωγής από το Αστυνομικό Σώμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου στη σειρά, σε μια εξαιρετική παραγωγή.

Χλόη Αλεξίου (Σοφίνα Λαζαράκη): Η Χλόη είναι ένα παιδί πολύ κλειστό, έχει μάθει να λύνει τα προβλήματά της μόνη της. Η μητέρα της είχε φύγει όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ο μπαμπά της, ο Σκαραβαίος, ασχολείται συνέχεια με τη δουλειά του. Είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτήν, έχει τη δουλειά του νούμερο 1 στη ζωή του. Οπότε η μόνη πηγή αγάπης για τη Χλόη είναι η γιαγιά της.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα

Ο Σκαραβαίος – Πρεμιέρα την Κυριακή στις 21:00 στον Alpha

Σενάριο: Ευτυχία Γιαννάκη
Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος
Σεναριακή ομάδα: Αντώνης Λιακόπουλος- Ελεάνα Βραχάλη
Πρωτότυπη Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χρήστος Δούρος
Παραγωγός: Διονύσης Παναγιωτάκης
Παραγωγή: Primavisione

Ηθοποιοί

Γιάννης Τσορτέκης (Σκαραβαίος)
Γιώργος Πυρπασόπουλος (Μάκης)
Μαρία Παπαφωτίου (Μάρθα)
Νικολέττα Καρρά (Μαργαρίτα)
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (Κατερίνα)
Βάσω Καβαλιεράτου (Ελευθερία)
Κωνσταντίνος Λιάρος (Κώστας)
Σοφίνα Λαζαράκη (Χλόη)
Γιάννης Μηλιώτης (Ηρακλής)

Στο ρόλο της Έλενας η Ράνια Οικονομίδου
Στο ρόλο του Διοικητή ο Μανώλης Μαυροματάκης
Στο ρόλο του Δημήτρη ο Θοδωρής Κατσαφάδος
Και ο Τραχανάς!

*Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.
Τραγούδι τίτλων: Lost in blue
Μουσική & στίχοι: Irene Skylakaki
Ερμηνεία: Irene Skylakaki
Παραγωγή & Ενορχήστρωση: Aki Rei & Irene Skylakaki

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ