Γιώργος Λάνθιμος: Oι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία του με την Έμμα Στόουν – ΦΩΤΟ

Στις 8 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, όπως έγινε σήμερα (28/04) γνωστό.

Μπορεί ο Έλληνας σκηνοθέτης να ολοκλήρωσε μόλις τον προηγούμενο μήνα τα γυρίσματά της νέας του ταινίας με τίτλο «AND», ωστόσο στη μεγάλη οθόνη πρώτα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το «Poor Things», μία ταινία που έχεις χαρακτηριστεί ως «ερωτομανής εκδοχή του μύθου του Φράνκενσταϊν».

Αγνώριστοι μοιάζουν στις πρώτες εικόνες της ταινίας οι πρωταγωνιστές, Έμμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στους λογαριασμούς του «Poor Things» στα social media, βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική Έμμα Στόουν με μαύρα μακριά μαλλιά και τον Νταφόε με ουλές στο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι το «Poor Things» είναι η κινηματογραφική διασκευή στο ομώνυμο βιβλίο του Σκωτσέζου συγγραφέα Άλισντερ Γκρέι.

Στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου πρωταγωνιστεί, επίσης, ο Μαρκ Ράφαλο και ο Κρίστοφερ Άμποτ, ενώ ο σενάριο έχει την υπογραφή του Λάνθιμου και του Τόνι ΜακΝαμάρα («Ευνοούμενη»),

Η ταινία είναι σε παραγωγή της Element Pictures και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

«Ακατάλληλη» η ταινία του Λάνθιμου

Πριν ακόμη κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Poor Things» έχει χαρακτηρίστηκε ακατάλληλη ταινία από το MPA.

Ειδικότερα, η ταινία θεωρείται «R-rated» εξαιτίας του «έντονου και διάχυτου σεξουαλικού περιεχομένου, γυμνού, ενοχλητικού υλικού από αιματοβαμμένες σκηνές και απρεπή εκφορά λόγου», γράφει συγκεκριμένα το MPA.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την ταινία

Γιώργος Λάνθιμος

Γιώργος Λάνθιμος

Γιώργος Λάνθιμος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ