Γιώργος Κιμούλης: “Θύελλα” στο Twitter με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος στο “Πρωινό”

Ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε με αγωγές στις καταγγελίες που έκαναν εναντίον του γνωστοί ηθοποιοί και αξιώνει αποζημιώσεις για την ηθική αλλά και την επαγγελματική βλάβη, που, όπως υποστηρίζει, υπέστη.

Όπως έκανε γνωστό σήμερα η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, 7 μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εισηγήθηκαν τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη, μία εξέλιξη για την οποία ο δικηγόρος του ενημερώθηκε στον “αέρα” της εκπομπής.

Ο Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στο “Πρωινό” τόσο για τις καταγγελίες όσο και για τις αγωγές του πελάτη του. “Είναι προσβλητική η επίθεση στο πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη από την Ζέτα Δούκα και την παρέα της” δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος και σημείωσε πως “ο κακός τρόπος συμπεριφοράς δεν είναι ποινικό αδίκημα”.

“Όταν καταθέτει κάποιος εναντίον κάποιου, γιατί του προξένησε μία οποιαδήποτε βλάβη, δεν πάει στην τηλεόραση, πάει στα δικαστήρια. Στην τηλεόραση πάει για αριβισμό. Αριβισμός σημαίνει τη γρήγορη ανάδειξη κάποιου με κάθε μέσο, με οποιονδήποτε τρόπο” ανέφερε σε έντονο τόνο ο Βασίλης Καπερνάρος. “Δεν θα έπρεπε εκείνη την ώρα να βάλουν τις φωνές να προσέλθουν και οι άλλοι συνεργάτες του θεάτρου; Δεν θα έπρεπε να καλέσουν το ΕΚΑΒ; Δεν θα έπρεπε να καλέσουν το 100;” πρόσθεσε ενώ σχολίασε πως ο Γιώργος Κιμούλης θα έπρεπε να είναι καρατέκα για να κλωτσήσει στο στέρνο την Ζέτα Δούκα, που είναι ψηλή γυναίκα.

Γιώργος Κιμούλης: Αντιδράσεις στο Twitter για τις δηλώσεις του Βασίλη Καπερνάρου

Τα όσα ανέφερε για την υπόθεση ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, προκάλεσαν αντιδράσεις στο Twitter με τους χρήστες να κάνουν λόγο για “επιθετικότητα”.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο twitter

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ