First Dates: Την απέρριψε και ζήτησε να βγει με την αδελφή της

Η Ελένη και η Όλγα, δύο αδελφές, πήγαν να βρουν τον έρωτα στο χθεσινό (28/6) επεισόδιο του “First Dates”, όμως το ραντεβού της Όλγας ήταν ιδιαίτερα αποτυχημένο.

Όλγα και Νίκος κάθισαν στο τραπέζι για να φάνε και να γνωριστούν και γρήγορα φάνηκε πως όχι μόνο δεν είχαν χημεία, αλλά και πως ο Νίκος δεν περίμενε να έρθει η ώρα για να φύγει. Μάλιστα όταν η Ελένη, ήρθε για να γνωρίσει το δικό της ταίρι, η Ζενεβιέβ πήρε την Όλγα για λίγο από το τραπέζι και ο Νίκος δεν μπορούσε να κρύψει την ανακούφισή του: «Πραγματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το τελευταίο που με πείραξε. Παρακαλούσα να φύγει».

Ενώ έδειξε και την δυσφορία του, όταν η σερβιτόρα τον ρώτησε, για το πώς πήγαινε το ραντεβού: «Χαλαρός είμαι απλά δεν μου αρέσει καθόλου το ταίρι μου και νομίζω είναι πολύ νωρίς να το πω. Καθόλου, καθόλου». Προσθέτοντας ότι: «Ούτε η εμφάνιση με εντυπωσίασε αλλά πίστεψα ότι, κάνοντας μια συζήτηση μπορεί να γίνει κάτι για να συνεχίσει, να δω μια θετική πλευρά. Αλλά έψαχνα, έψαχνα δεν άντεξα άλλο».

Πάντως και η Όλγα έδειξε την δυσαρέσκειά της για το ραντεβού της, μιλώντας στην αδελφή της και την Ζενεβιέβ: «Για να πω την αλήθεια είμαι απογοητευμένη. Δεν μιλάει πολύ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, σε κάποια σημεία παρατηρώ ότι είναι και λίγο αγενής κάπως».

«Πραγματικά σκεφτόμουν μία λύση που να μπορούσε να βρεθεί. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου, ότι κάτι θα πάει θετικά, αλλά δεν γινόταν με τίποτα αυτό» θα πει λίγο αργότερα ο Νίκος.

Και αν κάποιος νόμιζε ότι η κατάσταση ήταν ήδη πολύ άβολη, το ραντεβού θα γινόταν ακόμα χειρότερο, όταν θα ερχόταν ο Γιώργος, το ταίρι της Ελένης.

Η Όλγα συνειδητοποίησε πως είχε μιλήσει στο instagram, με το ραντεβού της αδερφής της και ο Νίκος ακούγοντάς το, της πρότεινε να αλλάξουν ταίρι και να πάει η Όλγα να μιλήσει με τον Γιώργο και εκείνος με την Ελένη: «Θα ήθελες να μιλήσεις μ’ αυτόν, να μιλήσω κι εγώ με την αδελφή σου; Μήπως τα πάμε καλύτερα».

Την συγκεκριμένη πρόταση, ο Νίκος την επανέλαβε και όταν συναντήθηκαν τα δύο ζευγάρια μαζί. Αιτιολογώντας την πρότασή του στην κάμερα της εκπομπής, είπε: «Σαν μια πρώτη γνωριμία που κάναμε, νομίζω ότι μπορεί να γινόταν κάτι καλύτερο με την αδερφή της. Δεν ήταν ότι είδα την αδελφή της και έπαθα σοκ, είπα τι κουκλάρα, απλά μου φάνηκε, τουλάχιστον από απέναντι όπως κοίταγα, ότι ήταν πάρα πολύ νορμάλ στην συζήτηση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ