Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτούς βλέπει για τετράδα στο Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε τόσο για το Survivor όσο και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Μου είχαν κάνει πρόταση ξανά για το Survivor αλλά έλεγα “ποτέ” αλλά έμαθα να μην ξαναπώ “ποτέ”. Τις πρώτες 5 μέρες έκλαιγα, βρήκα τον Βισκαδουράκη και τον Απόστολο και κλαίγαμε μαζί. Η μόνη παρηγοριά που είχα ήταν όταν μας είπαν ότι είμαστε στον αέρα οπότε μας έβλεπαν οι οικογένειές μας».

«Δεν έχω ξαναπεινάσει έτσι στη ζωή μου, είδα πόσο άσχημο είναι να πεινάς. Πριν μπω είχα πάρει 7 κιλά για να μην πεινάσω πολύ. Η παραγωγή σε έχει περικυκλωμένο. Για να πας να ουρήσεις παίρνεις την άδειά τους, δεν σε αφήνουν να φας από τα παιχνίδια. Έφαγα αποφάγια. Έφαγα ένα κομμάτι από τυρόπιτα κουρού με μυρμήγκια, φύσηξα έφυγε το 90% έφυγε και το έφαγα. Έδωσα και στη Μυριέλλα Κουρεντή».

Αυτοί που επιβιώνουν στο Survivor θεωρεί πως είναι όσοι δείχνουν τον αληθινό τους εαυτό.

«Είναι ένα ριάλιτι που βασίζεται στο στοιχείο ριάλιτι. Πιστεύω για να πας μακριά στο Survivor θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Όλοι εμείς περάσαμε από ψυχολόγους».

Στον τελικό θα ήθελε πολύ να δει γυναίκες. «Θέλω να δω γυναίκες στην τελευταία τετράδα την Ασημίνα, τη Βρισηίδα, τη Μαίη και τη Σταυρούλα».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν έκανε δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού». «Τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχω πάρει ακόμα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δώρισα 10.000€ στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Άκουσα αρνητικά σχόλια, επειδή το δημοσίευσα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ