Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Survivor: “Η Βρισηίδα ξεσπάει σε κλάματα για να απασχολεί τις κάμερες”

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. O make up artist αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι επιβίωσης, όταν ήταν ακόμη εκεί, αλλά και στην “σχέση” Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου.

“Νομίζω ότι αν ο κόσμος ξέρεις ποιος πραγματικά είμαι και με τι σκοπό λέω όσα λέω, δεν έχω αφήσει καμία πικρία. Τους έχω αφήσει μια πολύ γλυκιά αίσθηση. Με την Μαρία Αντωνά δεν έχω να βρω κάτι γιατί δεν έχω χαλάσει και κάτι. Με την Μαρία μίλησα στο τηλέφωνο, την πήρα προσωπικά εγώ και της είπα πως ό,τι είπα στο Survivor ήταν πραγματικά πράγματα τα οποία έβλεπα. Θεωρώ ότι υπήρχε ένα φλερτ. Δεν θέλω να ανακυκλώσω καταστάσεις. Με ρώτησε αν είδα να γίνεται κάτι, ένα φιλί ή κάτι άλλο. Αν αυτό το φλερτ δεν θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι είναι δικαίωμά τους, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λέει πάντα την αλήθεια”, υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Όσο για το “ειδύλλιο” μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν δίστασε να πει πως «πρέπει να έχεις πολύ χαμηλή νοημοσύνη για να πιστέψεις τη σχέση τους. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει ότι έχουν ξεφτίσει σαν προσωπικότητες και δεν έχουν πια κάτι άλλο να δώσουν. Για αυτό και η Βρισηίδα ξεσπάει σε πολλά κλάματα και απασχολεί τα ριάλιτι και τις κάμερες. Νομίζω ότι δημιούργησαν κάτι για να τους κρατήσει λίγο παραπάνω. Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και όλοι οι παίκτες».

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ