Ένταση on air ανάμεσα σε Χατζή και Βλάχο: Η στιγμή που το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποχωρεί από την εκπομπή – «Με προσβάλατε»

Ένταση on air στο One Channel και την εκπομπή του Τάκη Χατζή “One Talk” με αποτέλεσμα να αποχωρήσει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Βλάχος από το πλατό. Το «φυτίλι άναψε» κατά τη συζήτηση για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ των συνομιλητών και να μιλούν ο ένας πάνω στον άλλον.

«Συγγνώμη, έχετε την εντύπωση ότι σας ακούει κανένας τώρα; Εγώ σας αφήνω γιατί είναι για γέλια όλο αυτό. τι είναι αυτό το πράγμα;» αναρωτήθηκε ο Τάκης Χατζής για να πάρει εκ νέου τον λόγο ο κ. Βλάχος και να ακολουθήσει ένας πολύ έντονος διάλογος ανάμεσά τους.

«Όχι, δεν είναι για γέλια κύριε Χατζή! Καθόλου για γέλια! Δεν είναι για γέλια» είπε ο Πάνος Βλάχος στον Τάκη Χατζή με τον τελευταίο να λέει: «Κύριέ μου, άμα μιλάτε όλοι μαζί είναι για γέλια. Κατάλαβε τι λέω!».

Πάνος Βλάχος: Αφού δεν μας αφήνετε να μιλήσουμε.

Tάκης Χατζής: Εγώ δεν σε αφήνω να μιλήσεις; Δεν σας αφήνουμε να μιλήσετε; Έχουμε… δικτατορία του Τύπου εδώ.

Πάνος Βλάχος: Έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, βεβαίως.

Tάκης Χατζής: Ποια άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Είναι ντροπή να το λέτε σε μένα αυτό.

Εκείνη τη στιγμή με έντονο τρόπο παρενέβησαν και οι άλλοι παρευρισκόμενοι, όπως και η κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ. Ο Τάκης Χατζής για να επαναφέρει την τάξη στο πλατό και να μην μιλούν όλοι μαζί χτύπησε το χέρι στο τραπέζι λέγοντας: «Ώπα κυρία Βόζενμπεργκ! Ώπα! Ώπα! Σας παρακαλώ, κυρία μου».

Πάνος Βλάχος: Εντάξει, κύριε Χατζή. Τι κοπανάτε; Δεν κατάλαβα; Τι κοπανιόμαστε; Πού είμαστε στο σχολείο;

Tάκης Χατζής: Με προσβάλατε κύριε. Με προσβάλατε.

Πάνος Βλάχος: Εγώ δεν κάθομαι σε αυτή την εκπομπή.

Tάκης Χατζής: Να φύγετε, κύριε!

«Κυρία Βόζενμπεργκ, συγγνώμη δηλαδή, αλλά αυτό που κάνετε ήταν απαράδεκτο. Φωνάζετε, κάνετε, ράνετε. Θύμωσε τώρα και ο κύριος… Τι είναι εδώ δηλαδή; Κ@@@@@@ειο είναι; Πάμε να κάνουμε μια εκπομπή και σας λέω μη μιλάτε όλοι μαζί γιατί είναι αστείο αυτό που γίνεται και δεν σας ακούει κανένας» πρόσθεσε ο Τάκης Χατζής.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ