Κορινθία: Εδώ ζούσε η πολύτεκνη οικογένεια τα τελευταία 3 χρόνια – Το λαγούμι 30 μέτρων είχε και δωμάτια

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν εικόνες από το καλύβι όπου διέμενε η πολύτεκνη οικογένεια, η οποία είχε σκάψει και λαγούμι 30 μέτρων που διέθετε και δωμάτια, στην περιοχή Σαϊτάς, στην Κορινθία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας korinthia24.gr, η οικογένεια μετακόμισε στο χωριό πριν από τρία χρόνια, από την Κρήτη. Αγόρασαν ένα χωράφι με ένα καλύβι, ζούσαν σε σχεδόν πρωτόγονες συνθήκες και έτρωγαν ό,τι καλλιεργούσαν.

Τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο, ενώ απέφευγαν τις επαφές με τον κόσμο. Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι 45χρονος πατέρας ήταν φανατικός αντιεμβολιστής, ενώ φώναζε και απειλούσε τους αστυνομικούς να μην τους πλησιάσουν μην τυχόν και κολλήσουν.

Το καλύβι τους είχε τα απολύτως απαραίτητα, ενώ κάτω από το χωμάτινο δάπεδο είχαν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά. Μάλιστα, το λαγούμι διέθετε και δωμάτια.

Η τραγική ιστορία φαίνεται πως έχει τις ρίζες της στην αντιεμβολιαστική υστερία που ξέσπασε και στη χώρα μας, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, η καταγγελία ενός κατοίκου στην περιοχή Ελληνοχωρίου Κορινθίας στις αστυνομικές αρχές ότι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε όχημά του, αποτέλεσε την αφορμή για την αποκάλυψη της ιστορίας που θυμίζει θρίλερ.

Δείτε φωτογραφίες από το καλύβι όπου ζούσε η πολύτεκνη οικογένεια:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ