Ένας χρόνος enikos.gr

 

Ένας χρόνος enikos.gr

Ένας χρόνος έγκυρη και άμεση ενημέρωση.

To enikos.gr γιορτάζει και χαρίζει 12 μοναδικά ταξίδια στους αναγνώστες του, στο μαγευτικό Πήλιο με διαμονή στο Pilio Holiday Club (4 αστέρων)

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στην κλήρωση στέλνοντας email με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο [email protected] 

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου και μπορείτε να συμμετέχετε έως και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013.

Διαβάστε παρακάτω τους όρους του διαγωνισμού.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

 

Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο «ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ» από την εταιρεία  με  την  επωνυμία ΕΝΙΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥκαι το διακριτικό τίτλο ΕΝΙΚΟΣ A.E. (στο εξής «η Διοργανώτρια»), μέσω της διαδικτυακής ιστοσελίδας enikos.gr (στο εξής «Ιστότοπος»).

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο   έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι των εταιρειών ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε, REAL MEDIA A.Ε, REAL FM Α.Ε, REAL PRESS Α.Ε, SPIRIT UP A.E καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού.

 2. Ημερομηνία  διεξαγωγής   του  Διαγωνισμού  ορίζεται  η Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013 με διάρκεια έως και την 3η Φεβρουαρίου 2013

 3. Το Έπαθλο:

 Ως έπαθλο του Διαγωνισμού ορίζεται ένα ταξίδι στο Πήλιο για δύο διανυκτερεύσεις, το οποίο θα κερδίσουν έως δώδεκα (12) τυχεροί νικητές.

 4. Διενέργεια διαγωνισμού – Ανάδειξη Νικητών:

 4.1.Στην κεντρική σελίδα του ιστότοπου 1 Φεβρουαρίου 2013, θα υπάρχει προβολή του διαγωνισμού. Νικητές  θα αναδειχθούν  οι συμμετέχοντες  στο  διαγωνισμό  –  αναγνώστες  του ιστότοπου, οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχει οριστεί για αυτό το σκοπό.

Σε  περίπτωση  που κάποιος νικητής δεν εμφανιστεί μέσα σε δύο ημέρες από την λήξη του διαγωνισμού χάνει το δικαίωμα διεκδίκησης του ταξιδιού και το έπαθλο απόλλυται οριστικά για τον συμμετέχοντα. Κάθε συμμετέχων μπορεί να αναδειχθεί νικητής  μία μόνον φορά.

 4.2. Δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του επάθλου από το νικητή προς οποιονδήποτε τρίτο για οποιαδήποτε αιτία.

 4.3. Πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, και τα ονόματα των νικητών θα κοινοποιούνται , στο site της Διοργανώτριας http://media.enikos.gr, καθώς και με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο ή τρόπο κατά την κρίση της Διοργανώτριας.

 4.4. Η Διοργανώτρια  επιφυλάσσεται του  δικαιώματος  να  μεταβάλλει τους όρους    διενέργειας    του  Διαγωνισμού,  να  αλλάξει  την  ημερομηνία διενέργειάς του ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.

 4.5.Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους  της  Διοργανώτριας  προβολή  του γεγονότος  και της  εικόνας  τους από  τα  μέσα  μαζικής  ενημέρωσης,  συμπεριλαμβανομένου  και  του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει η Διοργανώτρια.

 4.7. Η  συμμετοχή στον Διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

 4.8. Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει η Διοργανώτρια, η οποία και διατηρεί ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιεί    τους τυχερούς που θα κερδίσουν τα έπαθλα με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο όπως – ενδεικτικά και όχι περιοριστικά – φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει κάθε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του επάθλου, χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή προς τους συμμετέχοντες.

 4.9. Η  Διοργανώτρια  διατηρεί ρητά το  δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή και επανάληψης του Διαγωνισμού, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.

 4.10. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά  στα  Δικαστήρια  των  Αθηνών και  θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

 4.11. Οι όροι διενέργειας  και συμμετοχής στον Διαγωνισμό  δημοσιεύονται στο  διαδικτυακό  τόπο  της  Διοργανώτριας  (www.enikos.gr), ενώ  απλά αντίγραφα της παρούσας διατίθενται ελεύθερα στο κοινό, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, από τα γραφεία της Διοργανώτριας στο Μαρούσι Αττικής, στη Λεωφόρο Κηφισίας αρ. 197.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ